Home / IZA KULISA / U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u Egipat, uspostavljajući moćnu civilizaciju. Da li je ovo bio pogrešno protumačeni mit, ili ipak postoji neko zrno istine u ovoj misteriji…..

3.000 godina star prikaz na pogrebnom papirusu Djedkhonsuiefankha, na izložbi u muzeju u Kairu, otkriva tačno kako se Ra-ov brod prikazao najranijim pisarima koji su stvorili ove papiruse.

Ne izgleda kako tradicionalni brod koji se vidi u drugim kasnijim prikazima, i izgledom se izdvaja kao nešto izuzetno značajno, što drevni Egipćani srastveno opisuju u svojim tekstovima kao disk koji leti i zrači jaku svetlost!

Vejn Heršel, južnoafriči autor knjige “Skriveni spisi“, koja nudi potpuno novu hipotezu objašnjavajući obožavanje zvezdanog boga od strane drevnih civilizacija, insistira na tome da je ovaj prikaz tajna koja se krije iza iskonskog krilatog diska Egipta.

On podržava mnoge druge kontroverzne autore koji su sugerisali da je čudni krilati disk Egipta zapravo drevni NLO. Ali verzuje da je ovo deo koji je nedostajao slagalici, i koji to i dokazuje. On kaže da anomalija na papirusu jasno slavi tačno ono što to i jeste, leteći disk koji sija kao sunce i dolazi sa zvezda.

Vejn Heršel sugeriše da postoji još mnogo dokaza koji bi se ovde mogli razjasniti. Nije u pitanju samo disk koji dolazi sa zvezda, već papirus takođe prikazuje sazvežđe koje je najbliže konkrenoj zvezdi boga Ra sa drugim zaboravljenim simbolima. Tu postoji još mnogo toga. On kaže da je još jedno važno pitanje u scenariju koji je prikazan ovde, a to je- gde je disk sleteo.

On je prikazan pozicioniran na onome što bi mogla biti samo Egipatska sfinga. On uverljivo govori da je to pravi brod sa neba u tipičnom NLO stilu koji je sleteo na čuveni spomenik Sfinge, i to je zabeleženo na drevnom egipatskom papirusu!

To je disk sa kupolom koja zrači jako svetlo u boji… i postavljen je na tri noge, poput tronošca. Nije ni čudo što su leđa Sfinge bila ravna.”

Vejn Heršel tvrdi da tu postoji i grobnica koja jasno prikazuje Sfingu sa glavom lava, nešto što je potpuno promaklo istoričarima i autorima.

“Postoje ostaci onoga što izgleda kao da su ostaci lučnih vrata koja su sada puna raznih popravki koje su se obavljale tokom nekoliko hiljada godina, i to je vidljivo na zadnjoj strani Sfingine glave!“

Dešifrovanje istinskog značenja ovog papirusa je već godinama predmet rasprave među naučnicima. To se još uvek objašnjava kao čudan sistem verovanja, poput kulta, i još uvek je misterija.

Prvo, drevni Egipat ima najmanje pet raziličitih tumačenja geneze piktoglifa za početak, tako da su čak i preci zaboravili većinu značenja. Vejn Heršel iznosi čitavu kolekciju dokaza i pažljivo predstavlja sve to u video snimku u dva dela.

Knjiga Vejna Heršela “Skriveni spisi”, koja osporava osnove u arehoastronomiji kao nikada pre, ranije je identifikovala zvezdani obrazac koji se reprodukuje u osnivačkim spomenicima skoro svake megalitske drevne civilizacije.

Od te knjige, sa teorijom da je zvezda “bogova” identifikovana na preciznoj poziciji u blizini jata zvezda pod nazivom Plejade, on počinje da dokazuje da još dodatnih 16 ili više civilizacije širom sveta prikazuju upravo te iste zapise.

Praktično sve drevne civilizacije su opsednute zvezdanim bogovima i njihovim početkom. Mnogi su nastavili da grade velike spomenike kao bi označili pozicije zvezda na zemlji i praktično su svi izabrali isto, “x,“ što označava mesto njihovog konačnog spomenika unutar specifičnog zvezdanog obrasca.”

Astronomi su se uzdržali od komentara nakon što su obrasci govorili sami za sebe.

Vejn u svom zaključku govori da je ovo veoma moćan slučaj za naše ljudske pretke, koji potiču sa zvezda.
“3.000 godina star papirus ima sve što sam tražio… kosmička adresa boga Sunca “Ra”, kako je njegov nebeski brod izgledao, i gde je sleteo…”

Drevni ljudi sigurno nisu lagali o svojim zvezdanim bogovima.

Izgleda da su ti bogovi bili veoma stvarni, ne samo Egipćanima, već svim drevnim civilizacijama. To objašnjava zašto je toliko njih poštovalo kosmičkog bika, to je bilo sazvežđe Bika. Ono što je najvažnije, Vejn Heršel osporava egiptologe…

Pogledajte video:

 

Check Also

“RUSKI NLO” NAPRAVIO TEŠKU POMETNJU: Može da uništava ciljeve na teritoriji Ukrajine- tuđim projektilima! (VIDEO)

General-major Ratnog vazduhoplovstva Pavlenko ispričao je kako je Su-57 u stanju, da pogađa objekte Oružanih …