Home / AKTUELNO / NEVEROVATNO, UBICU JELENE MARJANOVIĆ VEĆ SVI ZNATE: Zlikovac se često pojavljivao u MEDIJIMA!

NEVEROVATNO, UBICU JELENE MARJANOVIĆ VEĆ SVI ZNATE: Zlikovac se često pojavljivao u MEDIJIMA!

Monstruma koji je ubio Jelenu Marjanović svi znate, često se pojavljuje u medijima i nećete biti iznenađeni kada ga uhapse – tvrdi dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog koji je do sada rešio 180 slučajeva nestalih osoba!

5002Foto-robot (Foto: FB montaža / Informer)

Ubica pevačice Jelene Marjanović pokušao je da izvrši samoubistvo posle zločina. On o tome i dalje razmišlja, ali tu nameru neće sprovesti u delo.

Neće se ubiti.
Jelenino ubistvo biće rešeno za mesec i po do dva i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio taj zločin, jer se ubica već pojavljivao u medijima.

Ovako za Kurir počinje priču dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, koji je pomogao mnogim ljudima da nađu nestale članove porodice.

Obraćali su mu se ljudi iz čitavog regiona, ali i iz evropskih zemalja i, kako kaže, učestvovao je u rešavanju preko 180 slučajeva nestalih osoba.

Sumnjive dve osobe

Mevludin Duvančić, poznat i kao balkanski Nostradamus, ispričao je ono što oseća i vidi u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović, koje je već devet meseci nerasvetljeno.

– Mnogo toga osećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo rešiti pre godišnjice. Očekujem da će javnost u roku od dva meseca saznati ko je ubica. Policija već zna ko je počinilac. U opticaju imaju dve osobe i sada očekuju konkretan potez jedne od tih osoba.

Očekuju da se jedan osumnjičeni slomi, da nešto učini ili kaže ili da napravi neku malverzaciju, kako bi bili sigurni ko je pravi izvršilac zločina – kaže Duvančić i dodaje da je pokojna pevačica imala nesređen brak i da je želela da napusti supruga Zorana i ode od kuće.

On se osvrnuo i na psihološki profil pevačicinog ubice.

– Ta osoba je pod velikim pritiskom i zbog toga razmišlja o samoubistvu, ali neće ga počiniti. U pitanju je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima. U pitanju je podvojena ličnost, koja je delimično svesna i nesvesna nekih stvari.

Ali inspektor koji sada vodi istragu dobro to radi. Uskoro će se otkriti kako je i šta bilo i javnost se neće šokirati kad sazna ko je ubica – tvrdi Mevludin.

Novi dokazi

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, kada je sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom otišla na trčanje. Njeno telo nađeno je sutradan u kanalu pored nasipa. Najnoviji rezultati istrage pokazuju da je jedan član porodice bio s pevačicom u vreme ubistva.

– Policija je otkrila novi trag. To je DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice – objasnio je ranije naš izvor.

Nije vidovnjak

POSEDUJE ŠESTO ČULO

Mevludin Duvančić kaže da je on pre svega doktor, specijalista fizijatrije i parapsiholog. Tvrdi da se ne bavi crnom magijom i proročanstvima, već da poseduje šesto čulo i treće oko.

– Konkretno se bavim telepatijom i parapsihologijom. To sam nasledio od dede i rodio sam se s tim. Svi imamo instinkt i energiju, neko više, neko manje. Takođe, mnogo sanjam i moji snovi mi dosta toga govore – objašnjava Duvančić.

Proučavanje neistraženih delova ljudskog uma

PARAPSIHOLOGIJA NIJE PRIZNATA KAO NAUKA

Parapsihologija je pseudonauka koja pretenduje da proučava neistražene delove ljudskog uma, kao i zagonetne i retke fenomene koji se ne mogu objasniti sadašnjim principima i zakonima nauke. Parapsihologija nije priznata oblast u psihologiji i kontroverzna je i granična psihološka disciplina.

Za razliku od psihologije, ne postoji dovoljno razvijenih i valjanih naučnih metoda kako bi se razvila u samostalnu naučnu oblast, a u njenu oblast proučavanja ubrajaju se sledeće pojave: ekstrasenzorna percepcija, telekineza, jasnovidost, prekognicija, telepatija, ksenoglosija, radiestezija, ali i pojave kao što su astralne projekcije.

Više znamenitih psihologa, poput Vilijama Džejmsa, Sigmunda Frojda, Karla Gustava Junga i drugih, dalo je doprinos izučavanju ovih graničnih doživljaja.

(Kurir)

Check Also

I DALJE HAOS U BELORUSIJI: 40.000 „OBOJENIH“U SUKOBU SA POLICIJOM, TIHANOVSKA OBJAVILA GENERALNI ŠTRAJK

UČESNICI novog beloruskog `obojenog protesta`porazbijali su kamenicama i flašama prozore na zgradi glavne policijske uprave …