Home / AKTUELNO / NIJE MU ČISTA SAVEST: Izraz lica Bila Klintona na predsedničkoj debati između Trampa i Hilari, u trenutku kada su pokazali žene koje ga optužuju za silovanje- govori sve! (VIDEO)

NIJE MU ČISTA SAVEST: Izraz lica Bila Klintona na predsedničkoj debati između Trampa i Hilari, u trenutku kada su pokazali žene koje ga optužuju za silovanje- govori sve! (VIDEO)

500
Politička, ekonomska, socijalna pitanja bila su u senci tokom druge predsedničke debate između Hilari Klinton i Donalda Trampa, pošto je republikanski kandidat odlučio da uzvrati udarac i iznese teške optužbe na račun muža njegove rivalke u izbornoj trci.

Tramp je uoči debate sazvao konferenciju za novinare na kojoj je “nekoliko hrabrih žena”, kako ih je nazvao, teško optužilo Bila Klintona. Među njima je bila i Huanita Broadrik iz Arkanzasa s najtežim optužbama – da ju je Klinton silovao 1978. godine.

Milijarder je navodne žrtve Klintonovog napastvovanja doveo u publiku, koja je prisustvovala debati. Kamera je zabeležila momenat kada je Tramp ponovio teške optužbe na račun Klintona i objavio da se njegove žrtve nalaze u studiju. Na TV-u se moglo videti da bivšem američkom predsedniku (sedeo u drštvu sa ćerkom Čelzi) nije bilo ni malo prijatno kada je shvatio da su žene koje ga optužuju prisutne, a njegov zabezeknuti izraz lica nije baš odavao utisak osobe čija savest je u potpunosti mirna.

Medijski stručnjaci smatraju da Trampova kampanja dovođenja Bila Klintona u vezu sa nasiljem nad ženama ne mora da za sobom povuče i, makar moralnu, odgovornost Hilari Klinton, međutim, deo javnosti smatra da bi trebalo rasvetliti njenu ulogu u ućutkivanju žrtava.

Pogledajte video:

Check Also

JEDINICE ROSU S 25 OKLOPNIH VOZILA UPALE NA SEVER KOSOVA (VIDEO)

Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova …