Home / AKTUELNO / Nismo u stanju trajno da pomognemo azilantima, moramo odmah da primenimo mađarski model i podignemo ogradu! (VIDEO)

Nismo u stanju trajno da pomognemo azilantima, moramo odmah da primenimo mađarski model i podignemo ogradu! (VIDEO)

Na jednoj od poslednjih tribina SRS, lider ove stranke, dr Vojislav Šešelj, poručio je da je na jugu Srbije potrebno primeniti mađarski model.

seselj

„Današnja vlast vodi politiku od danas do sutra.“ – kaže Šešelj i ocenjuje da je aktuelna vlast zavadila Srbe sa Mađarskom, iako smo, kako kaže, u Mađarskoj i u Viktoru Orbanu imali najpouzdanije prijatelje.

„Na celom Balkanu, imali smo najpouzdanije prijatelje u Mađarskoj i Orbanu.“ – ocenjuje lider radikala i navodi da je Orban bio protiv zabrane Južnog Toka, za prijateljstvo sa Srbijom i za saradnju sa Rusijom.

„Nemci su sprečili izgradnju Južnog Toka, a udvostručavaju Severni Tok. Žele da se nametnu da oni Evropu snabdevaju ruskim gasom kao preprodavci.“ – objašnjava Šešelj i kaže da su to Nemci postigli kroz EU koja je izvršila pritisak na Bugare.

„Umesto da primenimo mađarski model i zaštitimo granice na jugu Srbije, mi napadamo Orbana. Nismo za mučenje izbeglice, koliko im se može pomoći, treba da pomognemo, ali mi nismo u stanju trajno da ih primimo i naselimo.“ – kaže Šešelj. Pogledajte šta je sve Šešelj rekao ovom prilikom:

 

(Pravda)

Check Also

DR JANKOVIĆ POSLAO JEZIVO UPOZORENjE U VEZI EPIDEMIJE: NE MOŽEMO IZBEĆI TREĆI PIK- EVO KADA POČINJE!

Direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Niš profesor Radmilo Janković kaže da …