Home / AKTUELNO / NOVA STRAVIČNA TEORIJA ZAVERE: Sumnja se da je monstrum iz Zaječara ubio i Jelenu Marjanović?

NOVA STRAVIČNA TEORIJA ZAVERE: Sumnja se da je monstrum iz Zaječara ubio i Jelenu Marjanović?

5004Anđelina Stefanović, Dragana Stanković i pevačica „Zvezda Granda“ ubijene na potpuno isti način!?

Monstrum iz Vratarnica, Vladica Rajković (28) koji je zverski ubio devojčicu Anđelinu Stefanović (3) i Draganu Stanković (46), bio je navodno veliki obožavatelj takođe ubijene pevačice Jelene Marjanović!

Ova tri zločina povezuje to što je ubistvo izvršeno – tupim predmetom u glavu zbog čega su lobanje smrskane, te je to uslovilo pojavu nove stravične teorije zavere.

– Za vreme istrage zločina u Vratarnica kod Zaječara čuli smo od komšija, poznanika i rođaka da je dvostruki ubica Vladica Rajković veliki fan “Zvezda Granda” i da mu se naročito sviđala pevačica Jelena Marjanović. S obzirom na to da Jelenin ubica nije pronađen, a da su Jelena i Vladičine žrtve Anđelina i Dragana ubijene po istom scenariju: udarcima u tupim predmetom u glavu, odlučili smo da ispitamo da li možda Vladica ima veze sa zločinom u Borči – rekao je sagovornik Kurira blizak istrazi, pa dodaje:

– Ispitaćemo njegovo kretanje u vreme ubistva, da li je napuštao svoje selo i dolazio u Beograd početkom aprila, kad se zločin i dogodio. Tragedije u Borči i Vratarnici po mnogo čemu su slične. Lobanje žrtava su smrskane, ubijene su na veoma svirep način na otvorenom prstoru i skrivene u šipražju u blizini reke, odnosno kanala. U oba slučaja se radi o monstrumima koji su bujali bez milosti, iako se radi o ženama i fizički mnogo slabijim osobama.

Sagovornik Kurira kaže i da ova istraga ne mora da znači da je Vladica osumnjičen za ubistvo u Borči.

– Ispitaćemo da li su možda Jelenino ubistvo i način na koji je usmrćena bili povod Vladici da uradi isto i s nesrećnom devojčicom i ženom iz njegovog sela.

Stanovnici Vratarnica potvrdili su da Vladica voli narodnu muziku.

– Vladica obožava “Zvezde Granda”. Gledao je sve njihove emisije, imao je nekoliko omiljenih pevačica. Ne znamo da li je najviše voleo Jelenu Marjanović, ali znamo da je bio veoma potresen kada je čuo da je ubijena – pričaju poznanici monstruma za ovaj dnevni list.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …