Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: „Baka Trbosek“ odsekla glavu prijateljici Valentini i skuvala je, sumnja se da je iskasapila još 11 ljudi! (VIDEO)

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: „Baka Trbosek“ odsekla glavu prijateljici Valentini i skuvala je, sumnja se da je iskasapila još 11 ljudi! (VIDEO)

500
Penzionerka Tamara Samsonova (68) je ubila svoju stariju prijateljicu, tako što joj je odsekla glavu i skuvala je u šerpi, pre nego što je stavila više od 50 pilula u njenu hranu, kako tvrde ruski istražitelji. Sumja se da je ona serijski ubica, i da je kriva za smrt više od 10 ljudi.

Nju su snimile sigurnosne kamere na zgradi u Sankt Peterburgu kada je pokušala da baci ljudske ostatke u kantu.

Ruski istražni komitet je poslao njen slučaj sudu, tvrdeći da je kriva za ubistvo njene prijateljice Valentine Ulanove (79).

– U cilju prikrivanja počinjenog krivičnog dela, ona je pokušala da raskomadane delove svoje žrtve sakrije na različitim mestima u blizini stambenog bloka. Koristila je testeru i plastične torbe – navodi se u saopštenju policije.

Istragom je utvrđeno da su njih dve imale sukob pre ubistva, kao i da Tamara boluje od paranoidne šizofrenije. Sudija će odlučiti da li je bolje rešenje da svoju kaznu odleži u zatvoru ili da bude podvrgnuta medicinskom tretmanu u specijalizovanoj instituciji.

Zastrašujuća je činjenica da je žena odbila da sarađuje sa istražiteljima povodom 11 ubistava koje je navela u svojim zapisima.

Između ostalg, sumnja se da je ubila nekoliko stanara, njenog supruga i svekrvu, koji su svi nestali bez traga.

Pogledajte video:


(dailymail.co.uk, Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …