Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI UBISTVA PEVAČICE GRANDA- ZORANOV SIN IZ PRVOG BRAKA SE IZLETEO: „Ma deda je za.ebao stvar!“

NOVI DETALJI UBISTVA PEVAČICE GRANDA- ZORANOV SIN IZ PRVOG BRAKA SE IZLETEO: „Ma deda je za.ebao stvar!“

Ni 18 dana posle stravičnog ubistva pevačice Jelene Marjanović policija nikoga nije zvanično proglasila osumnjičenim za ovaj zločin.
501
Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva.

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja.

Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

– U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: „Ma deda je za.ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je reč.

Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu.

On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč – otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Policija je inače uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka. Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića.

Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali.

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rešavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Sa druge strane, stariji čovek sa štapom, koji je trebalo da bude svedok brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, prošao je poligraf.

Kako je suprug Zoran Marjanović ranije izjavio, on je rekao policiji da je video čoveka sa štapom dok je Jelena trčala.

„Čuo sam da policija navodno traži čoveka sa štapom, ali ja nisam išao na prepoznavanje. Samo sam rekao da sam video čoveka sa štapom u danu kad je Jelena ubijena i još nekoliko ljudi“, rekao je tada Zoran.

Međutim, taj čovek je policiji isrpičao nešto drugačiju verziju, odnosno da je Zorana video tek kada je počeo da traži nestalu suprugu.

(S. Vojinović/J. Rafailović/Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …