Home / AKTUELNO / NOVI TRAG- SNIMLJEN AUTOMOBIL MARJANOVIĆA KAKO JURI KA NASIPU NA DAN UBISTVA: Progovorili vlasnici kuće iz koje je policija odnela video-materijal!

NOVI TRAG- SNIMLJEN AUTOMOBIL MARJANOVIĆA KAKO JURI KA NASIPU NA DAN UBISTVA: Progovorili vlasnici kuće iz koje je policija odnela video-materijal!

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) – snimak na kome bi mogao da se vidi ubica!

500- jelena- marjanovic- ubistvo- foto- telegrafFoto: Telegraf

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

– Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog.

Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabeležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna – kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa.

Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz – oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

– Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili – objašnjava naš izvor blizak istrazi.

– Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo – kratko je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

„Bavimo se privatnim poslom i zbog toga imamo kamere koje pokrivaju samo mali deo nasipa koji je mnogo dalje od mesta gde je Jelena pronađena. Na snimku se ništa ne vidi. To je jedino što su inspektori uzeli od nas – rekla je ona“

Stariji čovek sa štapom, kog je po prvobitnoj izjavi, suprug ubijene pevačice Zoran video na nasipu kad je Jelena trčala, prošao je poligraf u policiji.

Međutim, ono što je interesantno, je da se ispostavilo da je Zoran na nasipu njega video tek kasno uveče, kad je počeo da traži Jelenu, a ne kada je trčala.

Kako saznajemo, ovaj starac zbog problema sa nogama šeta svako veče pred sam mrak.

(Kurir, Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …