Home / AKTUELNO / NOVI JEZIVI DETALJI OTMICE MALE MAŠE (2): Hteli da joj izvade, srce, jetru i bubrege!

NOVI JEZIVI DETALJI OTMICE MALE MAŠE (2): Hteli da joj izvade, srce, jetru i bubrege!

500

Francuski istražni organi koji vode paralelnu istragu oko trojice njihovih državljana koji su u Srbiji oteli malu Mašu, došli su do saznanja da je mala Maša trebalo da bude predata trgovcima ljudskim organima.

Mišel Sebastijan zajedno s taštom i sestrom u Srbiji su osumnjičeni samo za otmicu. Francuska policija je bolje istražila ceo slučaj i došla do saznanja da su njih troje bili povezani s kriminalističkom grupom koja se bavi trgovinom organima. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je dete oteto baš iz razloga trgovine organima.

Francuski državljani koji su 13.marta oteli dvogodišnju Mašu u ulici Braće Jerković, nisu devojčicu našli preko društvenih mreža, kako su prvobitno tvrdili, već su devojčicu nasumično tipovali dok su lutali Beogradom.

Policija je u potpunosti rekonstruisala kretanje Francuza od trenutka kada su iz Rumunije ušli u Srbiju. Oni su prvo bili u Pančevu, obišli tržni centar, pošto nisu imali uspeha u nameri, prešli su u Beograd. Lutajući beogradskim ulicama, završili su u naselju Braća Jerković gde se otmica i dogodila.

Iako su prvobitno tvrdili da ne bi povredili Mašu i da bi je vratili u Srbiju, nova saznanja francuske policije navide na zastrašujuć epilog.

(Alo)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …