Home / AKTUELNO / NOVI ŠOK ZA PORODICU KRSMANOVIĆ: Treća smrt u samo nekoliko godina!

NOVI ŠOK ZA PORODICU KRSMANOVIĆ: Treća smrt u samo nekoliko godina!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf
Ispred kuće porodice Krsmanović u Borči, gde je danas preminula Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene Jelene Marjanović, vlada muk, a rodbina se polako okuplja.

– U šoku sam. Sinoć sam bio ovde, bila je baš loše, i jutros je umrla. Šta da vam kažem više – rekao je jedan rođak…

Inače, vrata porodične kuće Jelene Marjanović su zatvorena, a Marjanovići još uvek nisu došli.

zorica-marjanovic-telegrafZorica Krsmanović, Foto: Telegraf

Život porodice Krsmanović uopšte nije bio lak. Jelena se 2002. godine pojavila na sceni, ali je ubrzo njen otac preminuo. Ubijena pevačica se sa scene povukla punih 14 godina, a onda se udala za Zorana Marjanovića koji ju je naterao da ponovo mikrofon uzme u ruke.

Jelena je 2. aprila ove godine nestala, a dan kasnije je njeno beživotno telo pronađeno u kanalu na nasipu Crvenka u Borči. Nju je nepoznati napadač brutalno pretukao nasmrt, a policija još uvek nije rasvetlila taj zločin.

Međutim, tužna sudbina porodice Krsmanović se tu nije zaustavila. Zorica Krsmanović je obolela od karcinoma materice. Lečila se, ali je u poslednjih par meseci njeno zdravlje veom pogoršano. Bila je smeštena na Vojnomedicinskoj akademiji i prethodnog vikedna je puštena kući. Do zadnjeg dana se borila da preživi kako bi saznala ime osobe koja je uzela život njejoj mezimici. Ali nije uspela. Preminula je u porodičnoj kući u Borči danas, 4. oktobra oko 11 sati ujutro.

500Foto: Telegraf

– Zoričini rođaci misle da ju je dotuklo postavljanje ćerkinog spomenika. Otkako je na Jelenin rođendan 29. avgusta otkriven spomenik, stanje joj se naglo pogoršalo. Uspela je da prozbori da joj je i u ovakvom stanju najveća želja da se otkrije ko je ubio njenu Jecu – rekao je izvor koji je dobro upućen u situaciju.

Da podsetimo, kako smo nedavno saznali, Zorica Krsmanović je Vojnomedicinsku akademiju, gde je ležala na Odeljenju gastroenterologije, napustila prethodnog vikenda.

(Telegraf)

Check Also

DAVILI GA KOLENOM: DEMONSTRANTI U BEOGRADU SPASILI MLADIĆA, DOK SU GA HAPSILI “CIVILI”! (VIDEO)

Devojka koja je očigledno bila sa njim u društvu, vikala je „civilima“ da ga puste, …