Home / AKTUELNO / NOVI STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KOJE JE POTRESLO SRBIJU: Nisam uspeo da sklonim sve delove tela, jer mi se žena pojavila, pa sam noge sakrio u plakar! (VIDEO)

NOVI STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KOJE JE POTRESLO SRBIJU: Nisam uspeo da sklonim sve delove tela, jer mi se žena pojavila, pa sam noge sakrio u plakar! (VIDEO)

500
Osumnjičeni za monstruozno ubistvo biznismena Draga Mašulovića, Obren Zirojević otkrio je na saslušanju da je žrtvu iskasapio u svojoj kadi, jer nije želeo da mu vrati pare od prodaje “audija Q5″ koji je bio u vlasništvu ubijenog.

– Prodao sam njegov “audi”, ali nisam hteo da mu dam novac. Rekao sam mu da dođe da se dogovorimo i onda sam ga ubio i isekao. Nisam uspeo da sklonim sve delove tela, jer mi se žena pojavila, pa sam delove noge sakrio u plakar u nameri da ih se kasnije rešim. Potom sam zaboravio da sam ih tamo ostavio – mirnim tonom je Zirojević objašnjavao policiji dodajući da je sa ubijenim bio drug i komšija i da je pokušavao da zaradi na svakoj strani, pa mu je Mašulović dao svoj automobil da ga proda nekome, a da sebi uzme nešto novca za uslugu.

– Zirojević je taj automobil prodao prijatelju koji mu je odmah dao novac na ruke, a Mašulovića je lagao iz dana u dan, tako da je ubijeni već počeo na njega da vrši pritisak da mu je potreban ili automobil ili 20.000 evra. Zirojević je ispričao da ga je to nerviralo i odlučio je da ga ubije – objasnio je za “Alo” sagovornik blizak istrazi.

Policija je u plakaru Obrena Zirojevića pronašla Mašulovićeve butine, krvave stvari i bonsek kojim je žrtva ubijena i isečena.

(Alo)

Check Also

HITNA VEST: “OBORILI SMO TREĆINU BIRAČKIH MESTA, RIK MORA DA PONIŠTI IZBORE”

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da su “izbori oboreni na …