Home / AKTUELNO / NOVO ŠOKANTNO SAZNANJE: Zoran naseo na KLOPKU i ušao u rijaliti “Zadruga”- Evo šta stoji iza svega…

NOVO ŠOKANTNO SAZNANJE: Zoran naseo na KLOPKU i ušao u rijaliti “Zadruga”- Evo šta stoji iza svega…

Jelena Krsmanović Marjanović (33), pevačica iz Borče, brutalno je ubijena pre više od godinu dana zbog ljubavnog trougla jer je, navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom. Marjanović se tereti za teško ubistvo na svirep način 2. aprila 2016. i određen mu je pritvor do 30 dana.

500

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči. Odmah posle privođenja otac Vladimir je izneo šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, i da do sada nisu govorili o njemu jer su se plašili za svoj život. Dalja istraga će ići i u smeru toga da je ljubavni trougao možda motiv zločina.

Zašto su ćutali

– Izjava Zoranovog oca je iznenađujuća, jer do sada niko nije spominjao da je Jelena imala ljubavnika. Sve vreme porodica je tvrdila da su se lepo slagali. Zašto su do sada ćutali i krili da ona navodno nije bila verna? I zašto tek sada pričaju da su strahovali, naročito za Janu, i da je Zoran bio ucenjen životom svojih najbližih – priča izvor i dodaje:

– Ipak, istraga, pored najužih članova porodice Marjanović, koja traje mesecima, usmerena je i na biznismena A. R. Proverava se da li je on bio u višemesečnoj ljubavnoj vezi s Jelenom i da li je možda i A. R., direktno ili preko trećih osoba, pored Zorana, umešan u ubistvo pevačice. Takođe se ispituju saznanja da je Jelena, navodno, tražila da se razvede od žene s kojom ima troje dece i da ga je navodno ucenjivala, kao i kada je Zoran Marjanović saznao da ga žena vara.

Strahuju za Janu

Sagovornik objašnjava da će se ispitati da li su strahovanja Marjanovića za njihovu bezbednost opravdana.
– Oni tvrde da su se najviše plašili za malu Janu (6), ćerku Jelene i Zorana, jer je navodno ubica pretio da će likvidirati i dete ukoliko se spomene njegova umešanost u ceo slučaj. Ipak, sve to mora detaljno da se proveri, jer je trebalo da Marjanovići odmah prijave sva saznanja o navodnom Jeleninom ljubavniku.

Podsetimo, Vladimir Marjanović je rekao da je hapšenje njegovog sina namešteno i izneo do sada potpuno nepoznate detalje.

– Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog biznismena da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio, plašim se i za Janu – izjavio je tada Vladimir.

Viši sud u Beogradu juče je odredio pritvor do 30 dana Zoranu Marjanoviću, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.

Zoran već privođen

Portparol suda Bojana Stanković rekla je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke. Marjanović je i ranije privođen i to odmah posle ubistva ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

DNK dokazi: Blato, donji veš, gumica

Izvor kaže da su jedan od ključnih dokaza protiv Marjanovića DNK tragovi na odeći, odnosno blato na njegovim pantalonama koje su upoređivane s garderobom ubijene Jelene.

– Kockice u istrazi ovog zločina polako su se sklopile i ovog puta policija je imala dovoljno dokaza da ga uhapsi i da mu se konačno odredi pritvor. I do sada je bilo dokaza koji su išli na teret Marjanovića, ali oni nisu bili dovoljni. Imali smo i Zoranove tragove na njenoj gumici za kosu, kao i na unutrašnjoj strani donjeg veša žrtve, na kom nema tragova semene tečnosti, što znači da je presvlačena posle ubistva.

Marić: Zorana će uhapsiti u „Zadruzi“

Milomir Marić, novinar i glavni urednik TV Hepi, najavio je krajem avgusta šta će se dogoditi sa Zoranom Marjanovićem.
– Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović biće uhapšen uživo u rijalitiju „Zadruga“. Marjanovića su namerno namamili u taj rijaliti kako bi se pred kamerama opustio i otkrio sve što zna o ubistvu svoje žene.

– Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice svoje žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka – rekao je Marić 30. avgusta uživo u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.

– On treba dobro da razmisli hoće li svesno ući u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da, ako uđe u „Zadrugu“, sam sebi pravi klopku – ispričao je glavni urednik Hepija.

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …