Home / AKTUELNO / OD POČETKA SUMNJAM NA NJEGA: Poznati srpski stručnjak za sekte OTKRIVA IME UBICE

OD POČETKA SUMNJAM NA NJEGA: Poznati srpski stručnjak za sekte OTKRIVA IME UBICE

marjanovic

Poznati sektolog Slađan Mijaljević procenjuje da porodica Marjanović nije sektaška, ali da definitivno funkcioniše kao nekakav bizarni porodični kult.

On kaže da je majka Zorica “alfa i omega” i svojevrsni vođa tog kulta.

– Po onome što do sada znamo, u njihovoj porodici nema elemenata sektaškog, ali oni očigledno imaju vrlo specifično ponašanje – navodi sagovornik.

Ta specifičnost, prema njegovim rečima, leži u činjenici da je u porodici dominantna figura Zoranova majka.

– Ona je je dominantna figura i predstavlja glavu, vođu internog porodičnog kulta. Ta žena rukovodi svima, jer ona zarađuje, za razliku od muških članova familije – objašnjava Mijaljević koji dodaje da su muški članovi porodice “najobičniji paraziti”.

Zoranov otac je samo logistička podrška Zorici. On je vozač koji je odvozi i dovozi, ali u suštini ništa ne radi i nikako finansijski ne privređuje. Sinovi Zoran i Miloš, neki su vajni muzičari, neki su vajni muzičari, ali pitam vas da li je do ovog ubistva iko čuo za njih – navodi Mijaljević.

On smatra da je Jelena trebalo da posluži obojici za proboj u karijeri.

– Međutim, ona je u jednom trenutku očigledno poželela da napusti to okruženje, pa je kod Marjanovića, a pritom mislim na sve članove porodice, izazvala ogromnu količinu mržnje i besa – tvrdi Mijaljević.

Prema njegovom mišljenju, ubistvo Jelene je pobuda iz niskih strasti.

– Samo je potrebno utvrditi šta je bilo presudno prilikom zločina, da li je okidač za brutalno ubistvo bila ljubomora, mržnja ili povređena sujeta njenog supruga čije ponašanje bez sumnje govori da se radi o osobi uverenoj u svoju posebnost – tvrdi on.

U izjavi, ističe da je od početka bio uveren da je ubica upravo Zoran.

– Od samog početka tipujem na njega. Njegova priča nikako ne pije vodu. Sticajem okolnost, nekada sam i sam trčao upravo tim nasipom u Borči i taj teren mi je dobro poznat. Priča da mu se Jelena tokom trčanja izgubila iz vida prosto je nemoguća, jer se radi o brisanom prostoru koji je pregledan minimum dva kilometra sa svake strane. Čisto sumnjam da je pokojna Jelena trčala više od dva kilometra u jednom i isto toliko u drugom pravcu, zbog čega je priča Zorana Marjanovića potpuno neuverljiva – zaključuje Mijaljević.

(Informer)

Check Also

UDARNO! PRVI NAGOVEŠTAJI RAZDORA? POČEO SUKOB KRIVOKAPIĆA I SRBA IZ NOVE VLASTI!

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je danas da se nijedna stranka …