Home / IZA KULISA / ŠOKANTNA TVRDNJA BRITANSKIH MEDIJA: MASAKR U LAS VEGASU UNAPRED PRIPREMLJEN, sve najavljeno 45 minuta pre početka.. (VIDEO)

ŠOKANTNA TVRDNJA BRITANSKIH MEDIJA: MASAKR U LAS VEGASU UNAPRED PRIPREMLJEN, sve najavljeno 45 minuta pre početka.. (VIDEO)

500

Las Vegas: Očevidac masovne pucnjave u Las Vagasu je rekla stanici za lokalne vesti da su ona i drugi bili upozoreni od strane neidentifikovane žene na događaj pod lažnom zastavom i da će “svi oni umreti.“

Ta žena, koja nije identifikovana, bila je na muzičkom festivalu Route 91 u Las Vegasu kada se progurala do prednjeg dela tog mesta i upozorila prisutne na koncertu da će “svi oni umreti.“

Očevidac, koja je preživela pucnjavu tako što je ostala u hotelu, rekla je za lokalne vesti: “Prepirala se sa gospođom ispred nje i govorila joj da će umreti, da ćemo svi umreti.“

“Ispratili su je napolje kako bi prestala da maltretira druge ljude, ali niko od nas nije znao da će to biti ozbiljno.“

Među preživelima se spekuliše o tome da je žena koja je upozorila publiku imala neko predznanje o tome šta će se dogoditi, ukazujući na toda je ona možda bila deo ovog događaja pod lažnom zastavom od strane Paralelne države.

Najmanje 59 osoba je ubijeno, a 527 povređeno u napadu koji se odigrao ispred kazina Mendelej bej u Las Vegasu, saopštili su zvaničnici.

Daily Express izveštava: Pojavio se zastrašujući video snimak koji pokazuje trenutak kada je pucnjava zazvonila tokom muzičkog festivala, prekidajući kratko pojavljivanje Džejsona Aldina jer je publika u strahu bežala od pucnjave.

Džozef Lombardo, šerif Policijskog odeljenja u Las Vegasu (LVMPD), potvrdio je da je napadač, Stiven Padok, ubijen od strane policije, dodajući da je njegova pratilja Marilu Denli ostala na slobodi.

Jedna žena, koja je bila na muzičkom događaju Route 91, tvrdila je da je neidentifikovana žena rekla drugima koji su bili prisutni na koncertu da će “svi oni umreti“ nakon što se progurala do prednjeg dela ovog mesta.

Svedok (21) je rekla za lokalne vesti: “Prepirala se sa gospođom ispred nje i govorila joj da će umreti, da ćemo svi umreti.“

“Ispratili su je napolje kako bi prestala da maltretira druge ljude, ali niko od nas nije znao da će to biti ozbiljno.“ Ona je ovu ženu opisala kao ženu španskog porekla. Ta žena je ispraćena sa ovog mesta zajedno sa jednim muškarcem.

Neimenovani svedok, koja je prisustvovala ovom događaj na svoj 21. rođendan, opisala je ovaj par kao niske ljude, oko 1,60 m visine, i da su izgledali kao “svakodnevni ljudi.“

Dodala je da su se ona i njeni prijatelji vratili u svoju hotelsku sobu kada je pucnjava počela.

Za Marilu Denli, osobu od interesa za istragu policije Los Anđelesa, rečeno je da je žena azijskog porekla i da je visoka oko 1,50 m.

Lombardo je rekao: “Nismo je locirali do sada, ali ćemo se potruditi da razgovaramo sa njom.“

Ne postoji potvrđena policijska veza sa tvrdnjom očevidaca i Marilu Denli.

Denlijeva i njeno vozilo su sada locirani od strane policije.

Policija takođe traži dva automobila, Hyundai Tuscon B40 sa tablicama Nevade 114B40 i Chrysler Pacific Touring sa registarstim tablicama 19D401.

Oba vozila su registrovana na osumnjičenog koji se nalazio u hotelu u Las Vegasu.

Ovaj napad je sada najsmrtonosnija pucnjava u istoriji SAD-a.

Ovaj masakr je nadmašio pucnjavu u Orlandu u noćnom klubu Pulse u junu 2016. godine, kada je poginulo 49 ljudi.


Webtribune.rs

Check Also

NEOBJAŠNJIVA MISTERIJA MESTA U GRČKOJ GDE SE TELEFONI GASE, A VODA KAPLJE NAOPAKO (VIDEO)

Već na ulazu oseti se čudna energija koja ne dolazi s ovog sveta, ispričao je …