Home / AKTUELNO / OTKRIVENO KO STOJI IZA UČESTALIH PLJAČKI STANOVA PO BEOGRADU: Imali specijalni alat za otključavanje najsigurnijih vrata..

OTKRIVENO KO STOJI IZA UČESTALIH PLJAČKI STANOVA PO BEOGRADU: Imali specijalni alat za otključavanje najsigurnijih vrata..

Foto-Ilustracija: Telegraf, Profimedia/Alamy
Foto-Ilustracija: Telegraf, Profimedia/Alamy

Dvoje bugarskih državljana uhapšeno je danas u Beogradu neposredno nakon što su provalili u stanove na Novom Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

Tokom prepodnevnih sati, I.I.E (31) i L.I.D. (23) su dolazili do zgrada oštećenih, parkirali vozilo u blizini, a potom ulazili u zgrade, gde su specijalnim alatom otključavali sigurnosna vrata stanova i vršili premetačinu i krali novac, zlatan nakit i satove.

Prilikom hapšenja, kod njih je pronađen specijalni alat za otključavanje sigurnosnih blindiranih vrata, kao i novac i zlato koji su uzeti iz obijenih stanova.

Zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške krađe, osumnjičeni I.I.E i L.I.D. će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Postoje osnovi sumnje da su ova lica na teritoriji Beograda izvršila više teških krađam, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …