Home / AKTUELNO / OVO JE SRPSKA CRNA UDOVICA (37): Drugog svog ljubavnika ubila nožem u srce!

OVO JE SRPSKA CRNA UDOVICA (37): Drugog svog ljubavnika ubila nožem u srce!

Jasmina je zgrabila nož iz kuhinje i zabila ga Milanu direktno u srce, a onda je rekla: „Ja sam ga ubila, zovi odmah Hitnu pomoć!“ Ona mu je pre sedam dana, posle jedne svađe, pretila da će ga ubiti, ali Milan to nije shvatio ozbiljno!

500

Ovo je za Kurir ispričao Vladimir Petrović (52), jedini svedok drame koja se u četvrtak dešavala u njegovom stanu na Miljakovcu, gde je Jasmina Cvetković (37), koja je sedam godina robijala zbog ubistva verenika Aleksandra Paunovića, nasmrt izbola svog dečka Milana Tomovića (38).

Vladimir kaže da su se u četvrtak Jasmina i Milan našli na autobuskoj stanici.

– Ušli su moj stan svađajući se. U početku nisam hteo da se mešam u njihovu raspravu, ali sam u jednom trenutku čuo udarce. Milan je valjda udario Jasminu stolicom, koja je pukla. Viknuo sam im da se smire i iz sobe ušao u hodnik stana. Tamo sam video krv po zidu, tepihu i vratima. Milan se držao za srce, krv mu je šikljala niz ruku. Jasmina je spustila nož, a Milan je uspeo da ode do sobe. Tamo je legao na krevet i umro – ispričao je Vladimir.

On dodaje da Milan reč nije rekao.

– Samo je sklopio oči, i to je bio kraj… Imao je nekoliko uboda po telu, ali mislim da je taj prvi udarac u srce bio koban – očajan je Vladimir.

Kako kaže, Milan i Jasmina su bili osam meseci u vezi i stalno su se svađali i tukli.

– Sto puta su raskidali i sto puta se mirili. Posvađaju se na krv i nož, ona ode u Vranić i ne čuju se nekoliko sati. Onda ga pozove, pa pričaju satima i pomire se. Milan je govorio da je voli i da ne može bez nje – objašnjava Vladimir.

Naš sagovornik kaže da je Milan znao da je njegova devojka robijala zbog ubistva.

– Njemu to nije smetalo. Nije ni slutio da će i on tako završiti – priča Vladimir.

Pustio sam je u stan

500

On dodaje da mu je žao što mu je dobar drug ubijen.

– Ne znam kako Milanovom ocu da objasnim zašto sam tu ludaču pustio u stan. Primio sam je iz najbolje namere. U četvrtak me pozvala iz Vranića i zamolila me da prespava kod mene jer ujutru mora kod lekara – rekao je Vladimir.

Jasminina majka, kod koje je ona pobegla posle ubistva, juče nije bila u stanju da razgovara s novinarima. Njene komšije kažu da je ona od petka, kada je Jasmina uhapšena, na lekovima i ne prestaje da plače.

– Jasmina je u četvrtak uveče došla kući. Rekla je da je ubila Milana i da hoće da se preda. Zamolila me je da je odvezem u policiju, ali nisam želeo da se mešam, pa se sama prijavila – kaže Jasminin prijatelj iz Vranića.

On tvrdi da je Milan fizički zlostavljao Jasminu.

– Ona je dolazila modra i krvava. Stavljao joj je nož pod grlo, a jednom ju je brutalno pretukao ispred kafića u Žarkovu. Dolazio je i u Vranić, jurio je po njivama. Uzimao joj je sve pare da bi kupovao alkohol i drogu – kaže prijatelj.

Jasmina se ranije prezivala Antonijević, a prezime je promenila zbog dokumenata.

– Pričala je da hoće da ide u Mađarsku, pa je promenila prezime kako bi mogla da dobije nov pasoš jer joj je tako lakše da prelazi granicu – kaže Vladimir Petrović.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …