Home / AKTUELNO / OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: Naručio procesor i memoriju za kompjuter, a pogledajte šta je dobio!

OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: Naručio procesor i memoriju za kompjuter, a pogledajte šta je dobio!

Dragomir Eskić iz okoline Mladenovca doživeo je veliku neprijatnost kada mu je kurir Post-ekspresa, umesto procesora i ram memorije koje je ranije platio, predao uredno upakovane papiriće!

500
Želeći da povoljno pazari ove stvari, ovaj Mladenovčanin našao se na meti prevaranata.

– Na Kupujem Prodajem sam kupio procesor i ram memoriju vrednosti 4.000 dinara, uredno se čuo sa izvesnom osobom “Tomica” (žensko) oko slanja i razmeni adrese, a paket mi je uručen post-ekspresom. U koverti od post-ekspresa zatekao sam kartončiće u obliku procesora i ram memorije – objašnjava Dragomir.

On napominje da kada je shvatio da je prevaren pokušao je da dobije osobu sa kojm se ranije čuo, ali se ona nije javljala. Nakon što joj je poslao sms poruku dobio je odgovor: “Šta mi možeš za 4.000?”

– Ja znam da je kriza i da narod nema para, pa radi sve i svašta, ali ovo je baš ružno, ovako varati. Želeo sam da skrenem pažnju drugima da provere preko koga naručuju i kome uplaćuju novac – kaže Eskrić.

Želeći da pitamo osobu koja je Dragomiru pripredila ovo neprijatno iznenađenje zašto je to učinila pozvali smo broj koji se nalazio na oglasu, ali je telefon bio isključen.

Sa sajta Kupujem-Prodajem su nam povodom ove prevare rekli da im je žao kada “dođe do prevare između korisnika portala KupujemProdajem.com.

500

Korisnicima pružaju inicijalnu pravnu pomoć i to putem posebne procedure za prijavu prevare koja je na https://www.kupujemprodajem.com/prijava.php”

– Naš korisnik Dragomir Eskić je slučaj već prijavio, u skladu sa navedenom procedurom i on je obrađen sa naše strane. Gospodinu Eskiću su poslati detaljno uputstvo kao i tekst privatne krivične tužbe koju on treba da podnese tužilaštvu pošto je oštećen. U daljem postupku, mi ćemo obezbediti sav neophodan dokazni materijal, koje nam nadležni organ bude zatražio – kažu sa ovog sajta.

(Telegraf.rs)

Check Also

KINESKI EKSPERTI POSTAVILI ZAPANJUJUĆE PITANJE POSLE SLETANJA NA MESEC: “DA LI STE VI OVDE IKADA BILI”?

Uspešno sletanje na prirodni satelit Zemlje kineske svemirske stanice “Chang’e-4” dovelo je u pitanje verodostojnost …