Home / AKTUELNO / OVO SE KRIJE: KINEZI GAZE SRPSKE SELjAKE, OTIMAJU IM IMANjA I KUĆE I TO USRED SRBIJE! (VIDEO)

OVO SE KRIJE: KINEZI GAZE SRPSKE SELjAKE, OTIMAJU IM IMANjA I KUĆE I TO USRED SRBIJE! (VIDEO)

– Da li smo mi, ovde, prodati sa celokupnim rudarskim zemljištem i da li smo mi na kineskoj teritoriji ili su Kinezi došli na naši zemlju, rekao je jedan od meštana sela Krivelj, na zboru spomenutog mesta kraj Bora, koji je organizovan zbog nasiljne ekspropriacije zemljišta i imovine srpskim seljacima od strane kineske kompanije Zi Đin.

– Za sve ovo vreme, otkako su Kinezi došli, nisu našli za shodno da imaju ni jedan sastanak sa nama meštanima. Da nas pogledaj u oči i kažu nam barem nešto i na kineskom. Možda bi ih nešto i

razumeli. Oni se ponašaju kao nekad Turci, a verovatno ni Turci nisu bili takvi jer ako vam nešto treba vi morate da odete njima na noge, istakao je Kriveljanin upitajući sve prisutne da li su za njih onda meštani Krivelja možda samo marva.

– Gaze po nama, gaze nam po imanjima, ulaze bez pitanja u voćnjake. Ovakvo njihovo ponašanje, za sve ove godine, mislim da nema nigde u svetu. Zato ako se sva naša sela ne udruže i ne stanemo ispred ovih Kineza, koji su naši tihi okupatori cele Timočke krajine, a možda, ako to nije teirija zavere, i cele Srbije, da od nas neće biti ništa. Jer oni idu radikalno, a na radikalno treba odgovoriti radikalno, jer dosta smo bili fini, zaključio je, u svom obraćanju, meštanin sela Krivelj.

A šta su i drugi meštani ovog sela govorili na spomenutom zboru, pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

(SRBIN.info)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …