Home / AKTUELNO / OVO SE SPREMA SVIMA- ZASTRAŠUJUĆE SCENE IZ KINE: MALOJ DECI OKAČILI QR KODOVE OKO VRATA, POREĐALI IH U KOLONE ZA TEST (VIDEO)

OVO SE SPREMA SVIMA- ZASTRAŠUJUĆE SCENE IZ KINE: MALOJ DECI OKAČILI QR KODOVE OKO VRATA, POREĐALI IH U KOLONE ZA TEST (VIDEO)

Posle propagandnih video snimaka iz Kine za podršku zemljama Evrope i sveta, na početku korona haosa, kada su pevali jednake pesmice svim zemljama pojedinačno, uz neizostavni snimak čoveka koji pada na sred ulice i umire od korone, isplivali su video snimci koji sada pokazuju sasvim drugačiju sliku od onih sa početka.

Naime, nakon što je Nulta Tačka objavila video zapise kineskih karantinskih logora na kojima se vidi kako se u kućicama od 5 kvadrata drže kinezi koji su pozitivni na COVID 19, došli smo i do novih snimaka koji uključuju male školarce iz ove zemlje.

Kako možete i sami da posvedočite, KKP uvela je obavezno testiranje za svu decu u školama nakon novog talasa širenja zaraze i složićete se sa nama, ove slike su zastrašujuće. Deca u kolonama sa maskama na preko lica i zakačenim QR kodovima oko vrata, na šta vas ovo podseća a da nije horor film?

(Nulta tačka)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …