Home / AKTUELNO / PODMUKLI PLANOVI: Šiptari 14. decembra formiraju vojsku, a OVOG DATUMA napadaju sever Kosova!

PODMUKLI PLANOVI: Šiptari 14. decembra formiraju vojsku, a OVOG DATUMA napadaju sever Kosova!

Šiptarski ekstremisti planiraju da napadnu sever Kosova 31. decembra tačno u 22 časa, da uhvate Srbe nespremne u vreme dočeka Nove godine i da već 1. januara ujutru zauzmu “granicu” sa centralnom Srbijom.

Srpske obaveštajne službe, kako se saznaje, dobile su ovakvu informaciju od partnerskih stranih službi, a dodatnim proverama utvrženo je da vlasti u Prištini zaista pripremaju “pakleni novogodišnji plan”.

Odlično obavešteni izvori kažu da su potvrdu ovih informacija dobili sa više strana.

Upozoreni smo od vrlo ozbiljnih službi sa Istoka i sa Zapada da postoji plan Prištine da, pošto 14. decembra formiraju “vojsku Kosova”, napadnu sever pokrajine, to baš u vreme proslave Nove godine! Šiptari planiraju da iznenade Srbe na severu.

Ideja im je da napad počne u 22 sata I da se čitav sever zauzme za nekoliko sati. Albanci su ubeđeni da bi ovaj blickrih napad matirao Beograd, koji nakon toga ne bi imao drugog izbora nego da prizna lažnu državu – objašnjava izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, država Srbija je svesna ove opasnosti i preduzela je odgovarajuće mere.

U ovom momentu ne mogu vam reći konkretno koje su mere preduzete, ali budite sigurni da je šiptarsk iplan na vreme provaljen i da će im teško uspoeti ova zločinačka namera – uverava izvor.

Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo i neće smeti da to uradi. Dovoljan bi bio samo jedan maerički vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati – kazao je Haradinaj, čime je praktično najavio upad na sever pokrajine.

Check Also

RUSIJA JE SPREMNA DA BUDE ZAŠTITNIK SRBIJI KAO ŠTO JE AMERIKA IZRAELU! OVO SE DEŠAVA..

Rusija je spremna da u odnosima sa Srbijom ide onoliko daleko koliko Beograd sme da …