Home / AKTUELNO / PODMUKLI PLANOVI: Šiptari 14. decembra formiraju vojsku, a OVOG DATUMA napadaju sever Kosova!

PODMUKLI PLANOVI: Šiptari 14. decembra formiraju vojsku, a OVOG DATUMA napadaju sever Kosova!

Šiptarski ekstremisti planiraju da napadnu sever Kosova 31. decembra tačno u 22 časa, da uhvate Srbe nespremne u vreme dočeka Nove godine i da već 1. januara ujutru zauzmu “granicu” sa centralnom Srbijom.

Srpske obaveštajne službe, kako se saznaje, dobile su ovakvu informaciju od partnerskih stranih službi, a dodatnim proverama utvrženo je da vlasti u Prištini zaista pripremaju “pakleni novogodišnji plan”.

Odlično obavešteni izvori kažu da su potvrdu ovih informacija dobili sa više strana.

Upozoreni smo od vrlo ozbiljnih službi sa Istoka i sa Zapada da postoji plan Prištine da, pošto 14. decembra formiraju “vojsku Kosova”, napadnu sever pokrajine, to baš u vreme proslave Nove godine! Šiptari planiraju da iznenade Srbe na severu.

Ideja im je da napad počne u 22 sata I da se čitav sever zauzme za nekoliko sati. Albanci su ubeđeni da bi ovaj blickrih napad matirao Beograd, koji nakon toga ne bi imao drugog izbora nego da prizna lažnu državu – objašnjava izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, država Srbija je svesna ove opasnosti i preduzela je odgovarajuće mere.

U ovom momentu ne mogu vam reći konkretno koje su mere preduzete, ali budite sigurni da je šiptarsk iplan na vreme provaljen i da će im teško uspoeti ova zločinačka namera – uverava izvor.

Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo i neće smeti da to uradi. Dovoljan bi bio samo jedan maerički vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati – kazao je Haradinaj, čime je praktično najavio upad na sever pokrajine.

Check Also

KOMAZEC DONEO DOKAZE: EVO KOLIKO JE VUČIĆ ZADUŽIO SRBIJU- SLEDE MASOVNI OTKAZI! (VIDEO)

Gost emisije „Intervju”, u produkciji medijske kuće „Centar” bio je akademik, profesor i doktor ekonomskih …