Home / AKTUELNO / POKUŠAJ ATENTATA NA LIDERKU NACIONALNOG FRONTA: Marin Le Pen pozdravila Srbe! (VIDEO)

POKUŠAJ ATENTATA NA LIDERKU NACIONALNOG FRONTA: Marin Le Pen pozdravila Srbe! (VIDEO)

500

Delegacija Narodnog slobodarskog pokreta, predvođena njihovim liderom Miroslavom Parovićem, bila je gost na završnom skupu francuskog predsedničkog kandidata Marin Le Pen koji je juče održan u Parizu.

Slobodari su bili u društvu predstavnika srpske dijaspore koja većinski podržava Marin Le Pen, a na kraju skupa je i ona prišla da se pozdravi i zahvali Srbima na podršci.

– Imao sam veliku čast da sa saradnicima Markom Teslićem i prof. dr Nenadom Krstićem, kao i sa grupom Srba predvođenim mojim prijateljem, Kuletom Perišićem budem gost na završnoj konvenciji Marin Le Pen u Parizu.

Gospođa Le Pen je održala govor koji bi svako od nas mogao da potpiše, a koncentraciju joj nisu poremetili ni dva pokušaja prekida govora što je u ovoj kampanji stalna pojava.

Na kraju je kao veliki poštovalac Srba i Srbije ova hrabra žena došla da nas pozdravi i zahvali se na podršci – kaže Parović.

Lider Narodnog slobodarskog pokreta pozvao je sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za Marin Le Pen.

– Nadam se da će Marin Le Pen ući u drugi krug te stoga pozivam sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za nju jer ona najdoslednije stoji na stanovištu francusko – srpskog prijateljstva i eksplicitno je rekla da bi povukla priznanje Kosova – podseća Parović.

Pogledajte kako je uljez pokušao da napadne Marin Le Pen tokom govora:


(Pravda)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …