Home / AKTUELNO / POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo, koji će gradovi biti mete..!

POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo, koji će gradovi biti mete..!

Oružani sukob šiptarskih terorista i policije u Makedoniji kojem je tokom vikenda poginulo 8 specijalaca, a ranjeno ih 37, dok je ubijeno 14 terorista, deo je šire strategije stvaranja haosa na Balkanu i moguć početak krvavih sukoba u Crnoj Gori, Srbiji i Republici Srpskoj!

veljovic- policija

Kako piše Informer operativni podaci srpskih i makedonskih obaveštajaca na terenu pokazuju da albanski teroristi spremaju napade i na Skoplje, Podgoricu, Herceg Novi, Beograd i Banjaluku!

– Imamo informaciju da se borbe nastavljaju, a nije isključeno da će se teroristima pridružiti novi teroristi, s ciljem da sukob bude podignut na viši nivo. Srbija nije bez potrebe poslala svoje vojnike na granicu prema Makedoniji jer je očigledno na delu stvaranje tzv. velike Albanije kao cilja od koga Albanci nikad neće odustati – kaže ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.


– Jakim snagama bićemo prisutni u svakom delu zemlje gde bi moglo doći do ugrožavanja bezbednosti. Nažalost, ne možemo da kažemo da će terorizam zaobići region. Oni idu u prilog onima što žele haos – rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

– To se vidi i po tome što političke izjave o ideji velike Albanije nisu osuđene, ali i po tome kako zapadni mediji izveštavaju o Kumanovu – kaže on.

Dešavanja u Makedoniji možete pratiti ovde.

(Informer)

Check Also

RUSKI „TERMINATOR“ UŠAO U DONBAS! (VIDEO)

Tokom ruske specijalne operacije na ukrajinskoj teritoriji, pravi snimci sa lica mesta periodično se pojavljuju …