Home / AKTUELNO / PREOKRET U ISTRAZI: Ubistvo naručeno, Jelenu Marjanović ubili profesionalci, evo koji..

PREOKRET U ISTRAZI: Ubistvo naručeno, Jelenu Marjanović ubili profesionalci, evo koji..

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf
Poslednje informacije bacaju potpuno novo svetlo na još nerazjašnjeno ubistvo pevačice.

Jelena Marjanović (33) je ubijena 2. aprila između, u blizini nasipa u Crvenki kod beogradskog naselja Borča. U dosadašnjoj rekonstrukciji nestanka mlade žene, a potom i ubistva, došlo se do zaključka da joj je glavu smrskao neko njoj blizak ili neko koga poznaje. Sa druge strane, utvrđeno je da izjave ispitanih ljudi ne odgovaraju činjenicama, odnosno tragovima sa terena.

Za ubistvo pevačice optuživani su njen suprug Zoran, obožavalac koji joj je došao na sahranu, nepoznati počinilac koji ju je pratio, ali i bliski članovi porodice. Ipak, izvor blizak istrazi otkriva kako je veoma moguće da je u pitanju bilo naručeno ubistvo koje su u delo sproveli članovi organizovane kriminalne grupe “Pink Panteri”.

– Tokom preliminarne istrage govorilo se o mogućnosti da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, a da je njeno telo zatim odvučeno na nasip u Crvenki, međutim u slučaju profesionalnog ubistva jasno je da se radi o nameri da se istraga skrene u pogrešnom pravcu. I dalje nije poznato ko je naručilac ubistva, ali nekoliko članova zloglasne kriminalne grupe nalazi se u procesu policijske obrade – kaže izvor.

“Pink Panteri” je ime koje je Interpol dodelio međunarodnoj kriminalnoj grupi koja se bavi krađom nakita. Procenjuje se da u okviru organizacije širom sveta deluje nekoliko stotina kriminalaca, koji se pored pljačke bave i švercom, trgovinom narkoticima, ali i naručenim ubistvima.

Članovi bande su pretežno iz balkanskih zemalja, a mnogi od njih su veterani ratova devedesetih. Govore više različitih jezika i poseduju pasoše sa lažnim podacima.

(Srbijadanas)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …