Home / AKTUELNO / PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme..

PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme..

500
Pripadnici terorističke grupe ISIS su odlučili da regrutuju potencijalne serijske ubice kako bi terorisali građane u zapadnim zemljama. Grupa podstiče ekstremiste koji žive u Evropi i SAD – u da nasumično napadaju ljude nožem po selima i gradovima.

Oni žele da njihovi sledbenici kupe nož, da napadnu nedužne ljude, da se potom noža otarase i da počnu sve iznova.

U magazinu Rumijah koji ova grupa objavljuje, pojavio se članak gde se mogu pročitati saveti kakvi su noževi najpogodniji za zločin i da je najbolje napasti kada padne mrak na skrivenim mestima – savršeni zločin je tačno od momenta kada padne mrak, jer tada ljudi nemaju strah kao što je slučaj u sitnim satima.

Cilj je motivisati sledbenike da koriste noževe umesto pištolja zato što je noževima lakše rukovati. Veruju da bi policiji bilo veoma teško da ovakve ljude uhvati, za razliku od bombaša koji sa sobom moraju da nose određenu opremu.

– Ne morate da budete vojnik ili da znate da rukujete pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju – poručuju vođe ISIS-a.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Check Also

RASPOP DEDEIĆ PORUČIO IZ ZAGREBA: „ U SREBRENICI JE BIO STOPOSTONI GENOCID, ALI MANJI OD ONOG KOJI SU SRBI UČINLI U CRNOJ GORI 1918.“

Mitropolit nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo rekao je da u Crnoj Gori lako može doći …