Home / AKTUELNO / PROCUREO NOVI KRVAVI SNIMAK MASAKRA U ŽITIŠTU: Svirali „Lipe cvatu“, a onda je krenuo POKOLJ! (AUDIO)

PROCUREO NOVI KRVAVI SNIMAK MASAKRA U ŽITIŠTU: Svirali „Lipe cvatu“, a onda je krenuo POKOLJ! (AUDIO)

zitiste- ubistvo- masakrFoto: Telegraf

U prvom momentu niko nije mogao ni da nasluti šta se stvarno događa i mnogi su mislili da neko baca petarde, ali posle samo nekoliko trenutaka čuli su se jauci povređenih ljudi

U subotu, 2. jula, u Žitištu se dogodio masakr, u kojem je Siniša Zlatić ubio svoju bivšu suprugu Dijanu i još četiri osobe, a više od 20 ranio, koji Srbija ne pamti, a svakog časa na površinu isplivavaju nove informacije.

Sada se na internetu pojavio jezivi audio snimak, na kojem se čuje kako okupljeni narod u kafiću “Makijato” peva, a u jednom momentu njihovu pesmu prekida rafal.

Naime, dok je orkestar izvodio pesmu “Lipe cvatu” rafal koji je trajao pet sekundi zavio je u crno ovo selo u Vojvodini.

U prvom momentu niko nije mogao ni da nasluti šta se stvarno događa i mnogi su mislili da neko baca petarde, ali posle samo nekoliko trenutaka čuli su se jauci povređenih ljudi, a ovaj snimak u kojem se čuju jezivi krici objavio je kanal9tv.

Podsetimo, Siniša Zlatić, najverovatnije zbog posesivne ljubomore, uleteo u kafić “Makijato” u kojem je sedela njegova bivša žena Dijana u društvu prijatelja i otvorio vatru na sve prisutne. Tom prilikom, on je ubio pet osoba, dok ih je više od 20 ranio. Ubrzo ga je policija uhapsila, a kako prve informacije kažu, uopšte se nije pokajao zbog zločina koji je počinio.

Poslušajte audio snimak:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …