Home / AKTUELNO / PRONAŠLI SU DEVOJKU VEZANU LANCIMA U KONTEJNERU: Kad su naišli na leš njenog dečka u blizini, otkrili su još JEZIVIJI ZLOČIN!

PRONAŠLI SU DEVOJKU VEZANU LANCIMA U KONTEJNERU: Kad su naišli na leš njenog dečka u blizini, otkrili su još JEZIVIJI ZLOČIN!

500
Policija u američkom gradiću Vudrufu je na jednom imanju pronašla ženu vezanu lancima u kontejneru, a nedaleko odatle i telo njenog dečka.

Kala Braun (30) i njen dve godine stariji dečko Čarls Karver nestali su avgustu. Posle opsežne istrage policajce je trag odveo na imanje Kalinog šefa, a kad su čuli lupkanje iz metalnog kontejnera razvalili su bravu i unutra zatekli nestalu devojku zavezanu lancem. Policija je na imanju Toda Kolepa ubrzo pronašla Karverov automobil, a potom i njegovo telo.

Kalu su odvezli u bolnicu, a nesrećna devojka, iako traumatizovana, je u dobrom zdravstvenom stanju. Ona je prilikom ispitivanja tvrdila da je videla kako je Kolep pucao u njenog dečka.

 

500

Tod Kolep je registrovani seksualni prestupnik, pošto je 1987. godine osuđen zbog silovanja 14-godišnje devojčice, kojoj je pretio da će joj ubiti porodicu ako progovori. Na nažalost, ispostavilo se da Čarl Karver nije bio njegova jedina žrtva, jer je policija na imanju pronašla još najmanje četiri spaljena tela.

(Telegraf.rs)

Check Also

KO JE PRIMIO OBE DOZE MOĆI ĆE U PRODAVNICU, KOD FRIZERA.. EVO ŠTA ČEKA ONE KOJI NISU..!

Ljudi koji su potpuno vakcinisani možda će uskoro moći da povrate lične slobode i vrate …