Home / AKTUELNO / PUTIN POSLAO PORUKU SRBIJI! — Evo šta je poručio srpskom narodu!

PUTIN POSLAO PORUKU SRBIJI! — Evo šta je poručio srpskom narodu!

Russia Putin
Perspektiva Srbije je u trećem putu koji joj nudi Vladimir Putin – odličnim odnosima s Rusijom uz dobre odnose s EU, a da ne bude njena članica, kao i bez članstva u NATO, poručuje general-pukovnik Sergej Stepašin, glavni Putinov čovek za Balkan, inače nekadašnji premijer Rusije i bivši direktor ruske federalne službe bezbednosti.

Čovek koji je u ime Kremlja zadužen za Srbiju govori i o vojnoj saradnji Srbije i Rusije, budućnosti Kosova, Crnoj Gori, ulasku u NATO, ali i otkriva da je u Srbiji moguć scenario ukrajinskog Majdana…

„Današnja vlast u Srbiji je aktivno orijentisana ka EU i to je razumljivo zato što se Srbija nalazi u nekoj vrsti zatvorene enklave, a nema granicu sa Rusijom.

Srbija može da odabere treći put – da ima dobre odnose sa EU, bez obaveze da postane njena članica, da nikuda ne žuri, a da istovremeno aktivno razvija integracione procese sa Ruskom Federacijom.

To je ono što nudi predsednik Putin. Tu je perspektiva Srbije“, poručuje između ostalog Stepašin.

(Alo)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …