Home / AKTUELNO / RADIKALI UDARILI NA VUČIĆA: Potpisao u Briselu i izdao Kosovo, ostao mu samo ovaj poslednji korak – VIDEO

RADIKALI UDARILI NA VUČIĆA: Potpisao u Briselu i izdao Kosovo, ostao mu samo ovaj poslednji korak – VIDEO

Poslanik Srpske radikalne stranke i član Predsedničkog kolegijuma SRS, Miljan Damjanović, izjavio je danas da je posle posete pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju, Vesa Mičela, jasno da je priznanje nezavisnosti Kosova uslov za ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Damjanović je kazao da je Vučić pet godina govorio da nema pritisaka na Srbiju i da nezavisnost Kosova nije uslov za ulazak Srbije u EU, ali su se drugačije poruke čule tokom jučerašnje posete Vesa Mičela Beogradu.

„SAD traže da se prizna nezavisnost Kosova, da se formira vojska Kosova, bez prava bilo koga na veto. Imali smo medijsku predstavu Vučića koji je počeo da pita novinare koji to papir govori da oni mogu da formiraju vojsku,“ kazao je Damjanović.

Dodao je da je Vučić „onog momenta kada je potpisao protivustavne i protivpravne Briselske sporazume, ušao u izdaju Kosova“ i da je sada ostao još „taj poslednji korak”.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

ŠOK ZA NAPREDNJAKE! VUČIĆ SE POVLAČI U DECEMBRU? EVO KO BI MOGAO DA GA ZAMENI

Učlanjenje premijerke Ane Brnabić u Srpsku naprednu stranku moglo bi da bude okidač za opsežne …