Home / AKTUELNO / REVAKCINISANE- LEKARKA I NAČELNICA U VLADI SRBIJE PREMINULE OD KORONA VIRUSA!

REVAKCINISANE- LEKARKA I NAČELNICA U VLADI SRBIJE PREMINULE OD KORONA VIRUSA!

Jutros su propagandni portali sa ushićenjem preneli tužnu vest da je Doktorka Milena M. Martinović (60), specijalista psihijatrije u Domu zdravlja u Bogatiću, preminula nakon posledica komplikacija izazvanih koronavirusom u Batajničkoj kovid bolnici.

Nakon što su planirano, svi mediji propustili da obaveste o vakcinalnom statusu preminule doktorke, kao što su propustili da izveste da su dva lekara iz Prokuplja preminula a bila vakcinisana, Nulta Tačka je rešila da aktivira svoje izvore iz medicinskog sektora.

Kako nam dobro obavešteni izvor iz zdravstvenog sektora (Mačvanski okrug) čije podatke nećemo objavljivati, javlja, proverom u sistem IZIS ,,Integrisani Zdravstveni Informacioni Sitem” kojem pristup za podatke pacijenata imaju samo zdravstveni radnici, pokojna doktorka Milena M. Martinović je revakcinisana kineskom vakcinom pre pola godine.

Redakcija Nulte Tačke ne tvrdi da je smrt profesorke izazvana tim kineskim vakcinama, već se slažemo da je moguće da je smrt nastala nakon komplikacija izazvanih koronavirsuom no poenta svega jeste da su mejnstrim mediji sa namerom propustili da obaveste javnost o vakcinalnom statusu doktorke te jasno doveli u zabludu naivne čitaoce.

Preminula Olja Ćirić, načelnica Kancelarije za saradnju sa medijima

Vlada Republike Srbije saopštila je sa velikom tugom da je od posledica zarazne bolesti kovid-19 preminula načelnica Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije Olja Ćirić.

Ostaće zapamćena kao veliki profesionalac, koja je svojim radom i zalaganjem dala izuzetan doprinos u kako su saopštili iz Vlade, „pravovremenom informisanju građana o svim aktivnostima Vlade Republike Srbije“.

– Olja je bila divna koleginica i neizmerno će nedostajati svim zaposlenima, kao i kolegama iz medija sa kojima je svakodnevno bila u komunikaciji – saopštava Vlada.

Vlada Republike Srbije ovim putem upućuje izraze najdubljeg saučešća porodici Olje Ćirić i mislima je uz njih u ovim teškim trenucima.

(Nulta tačka, Direktno)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …