Home / AKTUELNO / ŠAROVIĆ O VUČIĆEVOJ IZJAVI DA ĆE SVET BITI ŠOKIRAN DETALJIMA ISTRAGE: „VELjU NEVOLjU JE NAPRAVIO NIKO DRUGO DO VUČIĆ!“ (VIDEO)

ŠAROVIĆ O VUČIĆEVOJ IZJAVI DA ĆE SVET BITI ŠOKIRAN DETALJIMA ISTRAGE: „VELjU NEVOLjU JE NAPRAVIO NIKO DRUGO DO VUČIĆ!“ (VIDEO)

Povodom današnjih izjava Aleksandra Vučića da će svi da budu šokirani ovde i u svetu kad budu čuli detalje istrage u vezi organizovanog kriminala u Srbiji, oglasio se i lider pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović.

On je objasnio na Tviteru kako je tekao „put razvoja“ Veljka Belivuka:

„Vučić je od 2012. bio Šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti sve do izbora za predsednika Srbije. Od tada je predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost. Postavio je predsednika Vlade, ministra unutrašnjih poslova, direktore BIA i VBA. Velju nevolju napravio je niko drugi do Aleksandar Vučić!“

Inače, Nemanja Šarović, koji je nekada bio i Vučićev stranački kolega u Srpskoj radikalnoj stranci, osvrnuo se i na spekulacije da Vučić „pušta niz vodu“ Sinišu Malog.

„Vučić neće i ne može da se odrekne Siniše Malog jer su saučenici u velikoj pljački građana Srbije preko Er Srbija i Beograda na vodi“ U to je umešana i Suzana Vasiljević koja „štiti“ interese Srbije u Nadzornom odboru Er Srbije“.

(Srbin.info)

Check Also

JAPANSKI LEK KOJI SRBIJA DOBIJA ZA KORONU- UPUTSTVO ZVUČI ZASTRAŠUJUĆE

Kad je Ani Lj. dijagnozirana korona, glavna terapija bio je japanski lek “haifukang”, a jedino …