Home / AKTUELNO / PAROVIĆ OTKRIO: VUČIĆ HOĆE DA UHAPSI NEBOJŠU STEFANOVIĆA, KAO ŠTO JE MILO UKLONIO MAROVIĆA

PAROVIĆ OTKRIO: VUČIĆ HOĆE DA UHAPSI NEBOJŠU STEFANOVIĆA, KAO ŠTO JE MILO UKLONIO MAROVIĆA

Lider Slobodarskog pokreta Miroslav Parović, prokomentarisao je najnovije sukobe unutar Srpske napredne stranke i najave Aleksandra Vučića da će u četvrtak otkriti „šokantne detalje o sprezi mafije s pojedinim licima“.

– Milo je svojevremeno uhapsio i na zatvor osudio svog prvog saradnika i saučesnika Svetozara Marovića. Vučić sada to isto pokušava sa Nebojišom Stefanovićem. To će Vučićevom režimu naneti ranu kojoj ne smemo dati da zaraste jer je to šansa da mirno oborimo SNS kriminalni kartel.

Nigde u svetu nije zabeležen slučaj da je grupa sitnih kriminalaca od strane vlasti organizovana u huligansko-navijačku grupu i da su se u svetu kriminala probili tako što su tukli ljude koji su na stadionu skandirali protiv Vučića,a potom mu skupili 30.000 sigurnih glasova.

Zašto je Vučić toliko nervozan ovih dana?! Vrlo prosto, steže se obruč. Vrh kartela mu je postao preskup za održavanje pa gleda kako da ih se reši, a i oni gledaju kako da postanu zaštićeni svedoci i da tako sačuvaju pokradeno. Obračun negacija ljudi – istakao je Parović.

(Srbin.info)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …