Home / AKTUELNO / Sećate li se Stefana (12) koji je pre godinu dana „otet“, pa je pronađen mrtav? Evo šta se STVARNO DESILO!

Sećate li se Stefana (12) koji je pre godinu dana „otet“, pa je pronađen mrtav? Evo šta se STVARNO DESILO!

5004U jednom trenutku prišao im je crni automobil i trojica muškaraca su ih pitali da li znaju gde ima dobro mesto za pecanje

Dečak Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice kod Bele Crkve nestao je prošle godine, a njegova navodna “otmica” digla je celu Srbiju na noge. Na kraju, nažalost, Stefanov leš je pronađen u reci Karaš.

Jake policijske snage kontrolisale su putne pravce od Vršca do Pančeva u potrazi za dečakom, u čiju su se potragu od uključili i ronioci. Kako je ispričao Stefanov mlađi brat, koji je u trenutku otmice bio sa njim, njih dvojica su na poljani u blizini kuće čuvali ovce.

Njegov brat Uroš ispričao je da im je prišao crni automobil i da su ih trojica muškaraca pitala da li znaju gde mogu da pecaju. Pošto su im prišli blizu, muškarci su pokušali da ih otmu, Uroš je pobegao, a Stefan nije uspeo. Ovo je priča Stefanovog brata Uroša. Međutim, istina je drugačija.

Obdukcija je pokazala da se Stefan utopio, a saznalo se kasnije da je brat izmislio otmicu, kao i da ima visok koeficijent inteligencije. Prema izjavama njegove sestre, on se uplašio reakcije roditelja, pa je izmislio priču, jer je mislio da će njega da okrive. Policiji su bili čudni i roditelji, pa su i oni saslušani u policiji, a sumnjalo se da su izmislili otmicu.

Međutim, u plućima je pronađena voda, nije bilo tragova nasilja, pa su veštaci sa sigurnošću potvrdili da je smrt nastupila kao posledica utapanja.

Meštanin Jovan Grujić pronašao je telo malog Stefana dok je čuvao ovce. U jednom trenutku se spustio na reku da se osveži, tada je na dva metra od sebe ugledao telo dečaka kako pluta u reci.

Stefan je jedno od sedmoro dece u porodici, a njihov otac radi kao čobanin u selu.

Meštani kažu da je ova porodica skromna i da žive u dosta teškim uslovima. Nestali Stefan je, kažu, bio jako dobro i vredno dete. Pomagao je ocu u svemu, pa i u čuvanju ovaca. Baš u vreme otmice Stefan i njegov brat su menjali oca u čuvanju ovaca.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …