Home / AKTUELNO / Šešelj u najnovijem intervjuu otkrio: Amerikanci su ujedinili Čedu, Pajtića i Tadića kako bi srušili Vučića, a onda će ga zameniti Vukom Jeremićem! Evo šta još čeka Srbe.. (VIDEO)

Šešelj u najnovijem intervjuu otkrio: Amerikanci su ujedinili Čedu, Pajtića i Tadića kako bi srušili Vučića, a onda će ga zameniti Vukom Jeremićem! Evo šta još čeka Srbe.. (VIDEO)

Lider SRS Vojislav Šešelj je komentarišući koaliciju Bojana Pajtića, Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića, istakao da iza svega stoje Amerikanci koji bi da oslabe premijera Srbije Aleksandra Vučića.

seselj

„To je nevoljna koalicija koja nije moga ni da izabere nosioca liste. I dalje će tu biti unutrašnjih sukoba i mislim da će im se priključiti i ostale manje stranke. Vučić sam nema 50 odsto glasova, prema procenama to je oko 35, tako da im je potreban neko za koaliciju“, izjavio je Šešelj za Kurir.

Lider SRS je dodao i da očekuje da će se još manjih stranaka priključiti ovoj novonastaloj koaliciji Pajtića, Jovanovića i Tadića.

„Cilj svega je da posle izbora svi oni naprave koaliciju sa Vučićem, kako bi preko njih Amerikanci mogli da ga kontrolišu“, istakao je Šešelj.

Lideri SDS, DS i LDP Boris Tadić, Bojan Pajtić i Čedomir Jovanović odlučili su na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima nastupe sa jednom listom – Demokratska Srbija – DS-LDP-SDS.

Tadić je naveo da dogovor još nije postignut i da se razgovori još obavljaju.

Prvi čovek radikala, dr Vojislav Šešelj, u razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom Srbin.info otkrio je ko po Zapadu treba da nasledi Aleksandra Vučića na čelu srpske države i zašto jedino baze ruske vojske u Srbiji mogu da spreče novi sukob između pravoslavaca i muslimana na prostorima srpskih zemalja.

Šešelj je pričao i o tome kako je mogao da postane najuticajniji američki strani plaćenik među Srbima kao i zbog čega se zbog muslimana nije slagao bivšim predsednikom Srbije Slobodanom Miloševićem.

Pri kraju intervjua lider radikala je i objasnio zašto su ruske baze potrebne Srbiji i zbog čega jedino one mogu spasiti srpsku državu od unutrašnjih nemira.

Ceo intervju, koji je Dejan Petar Zlatanović, u video produkciji Balkan info, vodio sa dr Vojislavom Šešeljem možete u trajanju od jednog časa i 17 minuta poslušati u video prilogu ispod:


(EPK/S.Ć., Srbin.info)

 

 

Check Also

OVO MORATE ZNATI! STIŽU PARE I U JUNU! EVO KO SVE IMA PRAVO NA DRŽAVNU POMOĆ!

Posle 30 evra državne pomoći, sa čijom se isplatom završava 20. maja, na red dolaze …