Home / AKTUELNO / ŠEŠELJEVA BOMBA: U Vladi Srbije su 3 američka špijuna koji kontrolišu Vučića, a to su …

ŠEŠELJEVA BOMBA: U Vladi Srbije su 3 američka špijuna koji kontrolišu Vučića, a to su …

seselj

 Na predizbornom skupu u Loznici Vojislav Šešelj, predsednik SRS, poručio je večeras okupljenim građanima da sa aktuelnom Vladom Srbije nema napretka jer premijer Aleksandar Vučić u njoj ima „tri direktna američka špijuna, koji ga kontrolišu“.

– To su Zorana Mihajlović, potpredsednica vlade i naprednjačke stranke, ministarka Kori Udovički i onaj što glumi ministra finansija Dušan Vujović. To su američki špijuni i Vučić je morao da ih primi u vladu, a ako i sad pobedi na izborima opet će morati neke nove špijune da primi.

On neprekidno kuka da mu Zapad radi o glavi, on oseća da mu je istekao rok trajanja, ali se onda žali što je moja oslobađajuća presuda njemu zadala najteži udarac. Pa zar je trebalo večno da ostanem u Hagu i da li je to normalno da sam ja stalno u tamnici, a on na vlasti – pitao je Šešelj okupljene građane i pristalice SRS.

On je istakao da njegova oslobađajuća presuda ugrožava Vučićevu vlast jer je ona konačno dobila „pravu konkurenciju i sad ima boljeg od sebe“.

– Godinu i po dana ga izazivam na direktni televizijski duel, ali on ne prihvata. Jednom je prihvatio da mu postavim unapred pitanja i ja sam napisao dvadeset a on nije odgovorio ni na jedno.

Mi smo danas jedini problem i za Vučićevu vlast a iza ove tradicionalno izdajničke stranke Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka i ostalih, zato što smo kompetentni, što znamo bolje od njih, što smo sposobniji i obrazovaniji – rekao je Šešelj dodajući da Srbiju dalje mogu voditi samo oni koju su pobedili haški tribunal i „odvalili šamarčinu NATO paktu i EU“.

– Nećemo valjda dozvoliti da nas uz Vučića vodi Tomislav Nikolić, ogrezao u kriminalu i korupciji. Silno se obogatio, a dok je bio radikal kuče nije imalo za šta da ga ujede. Imao je malu kućicu na periferiji Kragujevca, a sad ima silno bogatstvo. Dočepao se i fakultetske diplome a da ni jedan jedini ispit nije polagao.

Sve ih moramo oterati na smetlište istorije – kazao je predsednik radikala i podsetio da ako oni dođu na vlast, prvo će odustati od ulaska Srbije u EU jer je tamo ništa dobro ne očekuje.

Posle obraćanja građanima, Šešelj je predvodio povorku koja je uz povike „Vučiću pederu“, „Vidoje lopove“ i „Vojo Srbine“, prošetala Ulicom Jovana Cvijića i pored zgrade Gradske uprave.

(Blic)

Check Also

UDARNO! KRIZNI ŠTAB TRAŽI ZATVARANJE SRBIJE NA NEKOLIKO NEDELJA- SPREMA SE POLICIJSKI ČAS!

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra Radmilo Janković ocenio je da je jedini način da se …