Home / AKTUELNO / Slađana je živela u bedi, onda joj se 1. maja promenio život: Osvojila je milione na Bingu, a njena trošna kuća će postati dvorac (VIDEO)

Slađana je živela u bedi, onda joj se 1. maja promenio život: Osvojila je milione na Bingu, a njena trošna kuća će postati dvorac (VIDEO)

502

Trošna kuća porodice Vidanović u Dimitrovgradu napokon će biti renovirana, zahvaljujući Bingo dobitku i novčanoj nagradi u iznosu od neverovatnih 4.121.516,80 dinara!

Iznenađenje je dobitnicu Slađanu (45) strefilo na Međunarodni praznik rada, kada je obavljeno izvlačenje 19. kola pomenute igre na sreću za koju je kupljeno 114.518 tiketa.

– Godinama igram Bingo, samo Bingo. Bilo je do sada nagrada, ali manjih – rekla je ona za lokalnu tv stanicu Caribrod, uz priznanje da ni ona ni otac nisu mogli da veruju da je nagrade došla baš u njihove ruke.

Kako kaže, postala je svesna svoje sreće tek kada je na ekranu objavljeno ime grada u kome je kupljen jedini dobitni listić.

Irena Todorov, koja je donela nagradu ovoj porodici, rekla je da je sa tog prodajnog mesta u Dimitrovgradu u poslednjih desetak godina stiglo čak 15 robnih i novčanih premija.

Video pogledajte ovde:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …