Home / AKTUELNO / Haos u porodici kod Pančeva: Žena ga drži kao taoca zbog 32 godine mlađe ljubavnice sa kojom ima dete (VIDEO)

Haos u porodici kod Pančeva: Žena ga drži kao taoca zbog 32 godine mlađe ljubavnice sa kojom ima dete (VIDEO)

502
Nesvakidašnja drama u srpskoj porodici odigrala se kada je Zoran Miladinović želeo da uradi DNK test i utvrdi da li je otac deteta koje je dobio sa 32 godine mlađom Jovanom.

– Jovana je jedna mlada žena sa kojom sam bio u vezi dve godine. Osim nje sa mojom zakonitom ženom Snežom u braku sam 35 godina i nemamo dece. Jovana je ostala trudna i sada želim da znam da li je to dete moje.

– Ja sam siguran da je moje, ali ovim putem želim svima da začepim usta, koji tvrde da je Jovana mlada, da dete nije moje, da ne mogu imati decu i slično – rekao je Zoran.

Jovana smatra da je najveći problem i prepreka njihovoj vezi to što Zoran ništa ne odlučuje sam i u sve njegove odluke se meša zakonita žena Sneža.

– Uprkos velikoj razlici u godinama mi se volimo, meni to ne smeta – dodala je Jovana. Na to je Zoran prokomentarisao da se dobro drži za svojih 58 godina.

Jovana živi u selu Sefkerin, u blizini Pančeva, ima 26 godina, ima kćerku sa Zoranom, koja uskoro puni godinu dana.

Zoran je po zanimanju muzičar, peva po kafanama, a u jednom takvom kafanskom ambijentu u Borči ga je upoznala i Jovana.

Jovana živi sa ocem i detetom u dosta skromnim uslovima, ali od Zorana ne očekuje finansijsku pomoć, jer je, kako kaže, svesna da je prezadužen. Sudbina je nije mazila, imala je tešku saobraćajnu nesreću i 13 dana je bila u komi, lekari su joj dali 2 odsto šanse da preživi.

– Nakon nesreće tadašnji momak me nije ni pozvao, u tom teškom periodu upoznala sam Zorana koji me je osvojio svojom pažnjom. Bilo mi je jako teško, našao se u pravom momentu i pružio mi podršku.

– Sve bi bilo lako da nije njegove žene. Ona sebe naziva damom, a ja ne znam kakva je to dama kad ga maltretira i tuče. Kada je saznala za preljubu, dobio je šamare od nje – rekla je Jovana.

Zoran je stan prepisao svojoj ženi Sneži jer se ona plaši da bi joj u budućnosti Jovanino dete moglo preoteti stan.

– Zovem se Snežana Miladinović, ja sam Zoranova supruga. Najviše me boli njegova preljuba devetnaesta po redu. Ako se ispostavi da je dete sa Jovanom njegovo, nek sam odluči šta će.

– Iskreno ne znam šta više da mislim, možda je to dete njegovo. Jovanu ne krivim, ona mene krivi za sve, ali Zoran ako želi može da ide – rekla je Zoranova zakonita supruga.

Rezultati DNK analize su pokazali da je Zoran otac Jovaninog deteta i umesto da donesu razrešenje ove napete situacije, sve se još više zakompllikovalo.

– Nek je dete živo i zdravo. Teško mi je što sa mnom nema dete, ali mislim da bi najbolje bilo da ode Jovani – rekla je Sneža.

– Ja te dok sam živ neću napustiti, ja ne mogu bez tebe da živim – zaključio je Zoran, dok je svega par dana ranije govorio kako će otići Jovani jer je neizmerno voli.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …