Home / AKTUELNO / ŠOKANTNE TVRDNJE RUSA: Paradu ponosa u Beogradu obezbeđivale AMERIČKE PLAĆENE UBICE iz agencije „BLEKVOTER“! (VIDEO)

ŠOKANTNE TVRDNJE RUSA: Paradu ponosa u Beogradu obezbeđivale AMERIČKE PLAĆENE UBICE iz agencije „BLEKVOTER“! (VIDEO)

Blackwater employees to be expelled from Iraq
Ruska novinska agencija „News front“ objavila je da su poslednji prsten odbrane begradske parade ponosa čini plaćenici američke agencije Blekvoter koja je poznata po brojnim „crnim“ operacijam po celom svetu. Blekvotersi se dovode u vezu sa brojnim atentatima i otmicma, kao i tajnim operacijama koje SAD sprovodi po svetu.

Ruski novinari, koji su izveštavali sa Parade ponosa u Beogradu snimili su ljude od kojih su neki imali i simbole Blekvoters kompanije. Kada  su upitali srpsku policiju da li je moguće da američke plaćene ubice obezbeđuju Paradu oni su im rekli da ćute o tome i da ne izgovaraju naglas ime „Blekvoters“.

Kompanije Blekvoter koja je najveća privatna armija na svetu. Blekvoter kompanija postala je poznata setskoj javnosti po tome što je, u vreme dok je predsednik SAD bio Džordž Buš, ratovanje na Bliskom istoku u potpunosti preuzela u svoje ruke, budući da su plaćenici te kompanije učestvovali u najosetljivijim akcijama Centralne obavještajne agencije (CIA) – otmicama i atentatima u Pakistanu, Iraku i Afganistanu.

Da li su ljudi koje su uočili ruski novinari zaista radnici Blekvotersa, ko je mogao da pusti takve ljude da čine poslednji prsten odbrane Parade ponosa i odakle organizatorima novac da plate njihove usluge za sada je nepoznato.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

HITNA VEST: “OBORILI SMO TREĆINU BIRAČKIH MESTA, RIK MORA DA PONIŠTI IZBORE”

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da su “izbori oboreni na …