Home / AKTUELNO / ŠOKANTNO PRIZNANJE ŠEŠELJA: Tomislav Nikolić i ja smo naredili napad na američku ambasadu, Koštunica i DSS bili upoznati o svemu! (VIDEO)

ŠOKANTNO PRIZNANJE ŠEŠELJA: Tomislav Nikolić i ja smo naredili napad na američku ambasadu, Koštunica i DSS bili upoznati o svemu! (VIDEO)

seseljLider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je predsednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića da pod hitno izda akt o aboliciji policijskih generala protiv kojih je tužilaštvo pokrenulo krivični postupak povodom napada na američku i nemačku ambasadu u Beogradu, 21. februara 2008. godine.

– Ti policijski generali ni za šta nisu krivi. U nemirima pred ambasadom učestvovali su članovi i aktivisti Srpske radikalne stranke. Tomislav Nikolić i ja smo se dogovorili i da kamenjem zaspu te dve ambasade.

Jedan od ljudi, koji je učestvovao u toj akciji, Zoran Vujović, poginuo je na prvom spratu ambasade u požaru.

Došao je sa nama, iz Novog Sada, i mi smo na njega ponosni. Generalima treba dati aboliciju, a mi da se politički obračunavamo sa onima koji su priznali nezavisnost Kosova – rekao je dr Šešelj na konferenciji za novinare.

Šešelj je rekao da je o planu za napadu na ambasadu bila upoznata i DSS koju je tada predvodio Vojislav Koštunica.

Šešelj je rekao da nije u redu da penzionisani policijski generali odgovaraju za ono što su dogovorili i izvršile počitičke partije.

Pogledajte video:


 (Pravda)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …