Home / AKTUELNO / „SRBIJI NEĆE BITI BOLJE DOK ĐOKOVIĆ NE PRESTANE DA SE BAVI TENISOM I NE UĐE U POLITIKU- TO BI BIO PRAVI PREDSEDNIK!“

„SRBIJI NEĆE BITI BOLJE DOK ĐOKOVIĆ NE PRESTANE DA SE BAVI TENISOM I NE UĐE U POLITIKU- TO BI BIO PRAVI PREDSEDNIK!“

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić kazao je da Srbiji neće biti bolje dok srpski teniser Novak Đoković ne prestane da se bavi tim sportom i ne uđe u politiku.

“To bi bio pravi predsednik”, naglasio je Ilić na konferenciji za novinare, prenela je NS.

Ilić je govorio i o poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i naveo da mu je drago što je Makron govorio o ljubavi prema Srbiji, ali i naveo, da je tu ljubav zaboravio na proslavi stogodišnjice od završetka Prvog svetskog rata.

“Prilikom posete delio je komplimente i Srbiji i njenom predsedniku, govorio o velikoj ljubavi između Srbije i Francuske, ali nismo čuli pravu podršku u smislu poteza koje će Francuska povući u ime te ljubavi. Nije rekao da će, recimo, Francuska preispitati svoju podršku nezavisnosti Kosova”, rekao je Ilić.

On je, govoreći o potpisivanju velikog broja sporazuma prilikom Makronove posete Srbiji, zaključio da je “Srbija na rasprodaji”.

“Vučić je jedan obični cirkuzant koji svom narodu piše pisma. Da je samo polovinu sredstava koja je uložio u svoju kampanju ‘Budućnost Srbije’ opredelio za pomoć poljoprivredi, ne bi bilo problema sa malinarima. Srbiji je potreban ozbiljan predsednik, a ne ovaj ‘rijaliti šou’ majstor”, rekao je Ilić o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je govorio i o zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću i naveo da je on “veliki graditelj”.

“Narod mu kaže – treba nam kanalizacija, a on zaključi – evo gondole”, ocenio je Ilić.

(Beta)

Check Also

POLOVNJACI U SRBIJI POSKUPLJUJU NAJMANJE 30 ODSTO! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Polovni automobili u Srbiji ovoga proleća poskupeće najmanje 30 odsto, kažu stručnjaci. Razloga je više, …