Home / AKTUELNO / SRBIJU VEĆ 3 GODINE POTRESA BRUTALAN ZLOČIN! ZORAN MARJANOVIĆ NAJZAD PROGOVORIO O JELENINOM UBISTVU: „OVO JE JEDINA ISTINA“

SRBIJU VEĆ 3 GODINE POTRESA BRUTALAN ZLOČIN! ZORAN MARJANOVIĆ NAJZAD PROGOVORIO O JELENINOM UBISTVU: „OVO JE JEDINA ISTINA“

Protiv Marjanovića je potvrđena treća po redu optužnica

Viši sud u Beogradu u ponedeljak je potvrdio optužnicu kojom se Zoran Marjanović (40) tereti za brutalno ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović (33) 2. aprila 2016. u Borči.

U ekskluzivnom intervjuu Marjanović tvrdi da je nevin, da je optužnica fabrikovana i da je za istinu spreman da ide pred svaki sud, pa i pred streljački vod!

Protiv Marjanovića je potvrđena treća po redu optužnica, nakon što su prve dve vraćena na dopunu istrage. Zoran kaže da je sada očigledno da neko pokušavala da mu smesti brutalni zločin koji već tri godine potresa srpsku javnost!

– Ovu fabrikovanu optužnicu protiv mene nisam čitao jer je čista kleveta! Jedina istina je da ja nisam počinio zločin koji svim silama pokušavaju da mi stave na teret!

Ne postoji nijedan motiv zbog kojeg bih čak i verbalno nasrnuo na bilo koju ženu na svetu! Pogotovo ne na suprugu! A kamoli da izvršim ovakvo zverstvo, koje je, neko ko nije vredan čak ni metka, počinio nad mojom suprugom Jecom, majkom našeg deteta – kaže Marjanović.

On tvrdi da iza svih laži koje se plasiraju o njemu i njegovoj porodici stoji neko ko pokušava na sve načine da im napakosti.

– Spreman sam i ispred puščanih cevi da stanem i izađem pred svaki sud na svetu jer sam nevin! Boriću se za svoju istinu, ali i za istinu svakog pravednika koji trpi nepravdu i progonjen je zbog nečega što nije počinio i sa čime nema ama baš nikakve veze – kaže suprug ubijene pevačice.

Ipak, Marjanović navodi da ne zna ko pokušava sa ovom optužnicom da uništi život njegovoj porodici i njemu, ali ne gubi nadu da će na kraju pravi ubica njegove supruge biti konačno otkriven i uhapšen.

– Ko stoji iza svih ovih muka, nameštaljki, kleveta i zlodela koja snalaze moju porodicu i mene već tri godine, ne znam, vreme će sigurno pokazati! Što se tiče policije, tužilaštva i pravosuđa, mislim da tu ima i te kako savesnih ljudi koji svoj posao rade pošteno.

Od svega ovoga, kao i suđenja, ukoliko do njega dođe, očekujem istinu i pravdu! Da se ne dozvoli da ove gnusne laži i maštarije, koje su satkane od konca i kanapa, prođu i napakoste meni i mojoj porodici – kaže Zoran.

Check Also

NAROD I OPOZICIJA UPALI NA SEDNICU: TAJKUN I VESIĆ HOĆE DA SRUŠE NAJSTARIJI DEO BG (VIDEO)

Javna rasprava o izmenama Plana detaljne regulacije za Kosančićev venac, organizovana je samo forme radi …