Home / AKTUELNO / SRĐAN NOGO ŠOKIRAO SRBIJU: „VLAST JE POTPISALA SPORAZUM DA ĆE PRIMITI MILION I DVESTA HILJADA MIGRANATA!“ (VIDEO)

SRĐAN NOGO ŠOKIRAO SRBIJU: „VLAST JE POTPISALA SPORAZUM DA ĆE PRIMITI MILION I DVESTA HILJADA MIGRANATA!“ (VIDEO)

Poslanik Dveri Srđan Nogo danas je u emisiji na Jutjub kanalu zapretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, što je najoštrije osudila potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović i pozvala nadležne organe da odmah reaguju na ove pretnje.

„Najoštrije osuđujem napad i pretnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo izrekao na račun premijerke Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, izjavila je Mihajlovićeva.

„Uvek ću reagovati i štititi sve od onih koji svoju politiku baziraju na nasilju, uvredama, klevetama i prostakluku.

Ovom pretnjom smrću Dveri su još jednom pokazale kakva je politika opozicionog Saveza za Srbiju“, istakla je Mihajlovićeva u saopštenju.

Poslanik Dveri Srđan Nogo je u izjavi jednoj medijskoj kući na Youtube kanalu, rekao da je, prema njegovim saznanjima, Ana Brnabić već parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, i da, „ukoliko je parafirala ovaj sporazum, ona treba da bude obešena istog časa na Terazijama. A pored nje i obešen Aleksandar Vučić“.

„Ukoliko je Ana Brnabić, zaista parafirala Dablinski sporazum, a ja imam neke podatke da jeste, onda Brisel Srbiji može isporučiti milion i dvesta hiljada migranata“, rekao je Nogo.

(Tanjug)

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …