Home / AKTUELNO / Srpski biznismen Mile Dragić uz najgore uvrede izbacio Dinkića iz hotela Moskva!

Srpski biznismen Mile Dragić uz najgore uvrede izbacio Dinkića iz hotela Moskva!

Nakon što mu je neko dojavio da u restoranu hotela Moskva sedi Mlađan Dinkić njegov dugogodišnji neprijatelj, Mile Dragić je oko 18 časova prišao stolu za kojim je sedeo Dinkić sa svojim gostima iz inostranstva, i na bivšeg ministra finansija sasuo niz optužbi uvreda i pretnji.

500

Prvo ga je optužio da mu je uništio deset godina života, i da je unazadio narod Srbije svojim lažima, pozvavši ga da izađu napolje i reše to kao muškarci.

– Što lažeš debilu bre? Ne želim više da te vidim ovde! Nisi dobrodošao! Ajde ustani i kupi se odavde. Ajde dok nisam napravio neku p…riju. Dok ti nisam glavu otkinuo, jel ti jasno? Ajde pedala! Nemoj da te ja izbacujem sad! Izlazi odmah! Stvarno ne želim da te vidim – rekao je u dahu Dragić, dok je Dinkić tihim tonom ponavljao da on greši.

– Ja se izvinjavam. Žao mi je. On je napravio veliku grešku. Za moje ljude i moju zemlju. On je lagao on je uništio moju zemlju. Žao mi je Nije dobrodošao ovde. Molim vas- izvinjavao se na engleskom Dragić ljudima koji su sedeli s Dinkićem, koji su sve vreme nemo posmatrali incident.

Dragić oslobođen optužbi koje je plasirao Dinkić

500

Mile Dragić je svojevremeno bio jedan od glavnih aktera afere“pancir“. On je bio optužen da je preko svoje firme „Mile Dragić“ sklopio ugovor vredan 6,7 miliona evra, što je bio samo manji deo od ukupne sume od 176 miliona evra, koliko je bila teška kompletna afera.

Afera je otkrivena 2005. godine posle optužbi Dinkića da Dragićeva firma i VSCG sklapaju ugovor štetan po državu.
Nekoliko godina kasnije, nakon što je Dragić proveo neko vreme i u pritvoru, na sudu je dokazano da je nevin.

(Blic)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …