Home / AKTUELNO / Sve upućuje na to da Novak ĐOKOVIĆ ne sme ponovo da osvoji VIMBLDON?!

Sve upućuje na to da Novak ĐOKOVIĆ ne sme ponovo da osvoji VIMBLDON?!

500

Đokoviću smeštaju seks-afere, sklanjaju ga sa centralnog terena, pomeraju mu mečeve, kao da imaju samo jedan cilj – da ni slučajno ne stigne do trofeja na Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, pored rivala na terenu, od početka Vimbldona ima veliki broj jakih i moćnih protivnika van njega.

Brojni svetski mediji, nekadašnje i aktuelne teniske zvezde, pa i sami organizatori čuvenog turnira na londonskoj travi, ponašaju se kao da imaju samo jedan cilj – onemogućiti Srbina da ponovo podigne trofej koji je već tri puta osvajao.

Jednostavno, teško je pronaći drugo, iole smisleno objašnjenje za ono kroz šta Đoković prolazi poslednjih dana.

Odgovor Mekinrou

Najpre su mu napakovali seks-aferu s kuvaricom sestara Vilijams, devojkom koja je jasno rekla da je s našim asom samo prijatelj, a onda su odnekle izvukli i našu pevačicu Natašu Bekvalac, koja im je takođe zapušila usta.

Čuveni Mekinro je Novaka uporedio s Tajgerom Vudsom, koji je zbog porodičnih problema uništio karijeru i život, a pravo da komentariše sebi je dala i Australijanka Rene Stabs, koja je izjavila da Novak nije talentovan kao Federer i Nadal.

Ipak, ono što je sve iznerviralo bila je odluka organizatora da Đokoviću i Manarinu ne dozvole da igraju meč u ponedeljak uveče iako je centralni teren zvrjao prazan.

Uz nespretno objašnjenje da to nisu mogli da dozvole zbog bezbednosti, pomerili su duel za juče po podne.

Nema odmora

U prevodu, Novak će nakon jučerašnjeg trijumfa nad Adrijanom Manarinom 6:2, 7:6, 6:4 imati dan manje za odmor od ostalih četvrtfinalista.

(Kurir.rs/Gojko Filipović)

Check Also

HAOS U BRISELU: DESETINE HILjADA NA ULICAMA, SUKOBI S POLICIJOM, SUZAVAC.. (VIDEO)

Na desetine hiljada ljudi marširalo je danas centrom Brisela u znak protesta zbog pooštrenih ograničenja …