Home / AKTUELNO / TAJANSTVENI NESTANAK ASANŽA: Pretpostavlja se da je mrtav ili uhapšen jer je Wikiliks automatski aktivirao veliku arhivu za slučaj smrti..

TAJANSTVENI NESTANAK ASANŽA: Pretpostavlja se da je mrtav ili uhapšen jer je Wikiliks automatski aktivirao veliku arhivu za slučaj smrti..

asanz- zulian 2
Ogroman direktorijum tajnih dosijea je otvoren za javnost na sajtu WikiLeaks što je probudilo strahove da je “prekidač mrtvog čoveka“ Džulijana Asanža aktiviran, što znači da je ili uhapšen ili mrtav.

Dokumenti objavljeni u tišini sadrže najtajnije informacije iz svih krajeva sveta, uključujući stotine dokumenata koja se odnose na američku vojsku, Kremlj, Izrael, kraljevske porodice, sajentologiju, tajna društva, multinacionalne korporacije, pa čak i zip fajl pod nazivom Stiv Džobs HIV.

Sa crnim humorom, svaki fajl i folder je sa vremenskom oznakom 01.01.1984.

U prošlosti je WikiLeaks objavio postojanje “prekidača mrtvog čoveka“ Džulijana Asanža. U suštini, sredstvo obeshrabrivanja njegovog ubistva, ogromno skrovište tajni će biti automatski objavljeno ako Asanž bude pritvoren ili mrtav.

Za razliku od uobičajenih WikiLeaks izdanja, zvanični Twitter nalog nije pomenuo otvaranje foldera za javnost, što pojačava sumnju da je to automatsko objavljivanje.

Strahovi o bezbednosti Džulijana Asanža su u porastu još od nedelje kada je vlada SAD izvršila pritisak na Ekvador da osnivaču WikiLeaks-a ukine pritup internetu. Sledećeg dana je objavljen neobičan niz kriptičnih tweet-ova od strane WikiLeaks-a, što je izazvalo strahove da je aktiviran prekidač mrtvog čoveka.

Objavljivanje ogromnog foldera sa datotekama koje otkrivaju tajne sila iz svih krajeva sveta, je bez presedana.

WikiLeaks obično objavi datoteke veoma precizno, dajući im publicitet propraćen medijskom kampanjom.

Webtribune.rs

Check Also

KNEŽEVIĆ NAJAVIO BRZI MILOV KRAJ: SPREMIO SAM PAKET IZNENAĐENJA I SNIMAKA ZA ĐUKANOVIĆA (VIDEO)

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je da u kampanji sprema nekoliko iznenađenja za diktatora …