Home / AKTUELNO / TERORISTI PRETE SRBIJI: Očekujte bombu 21.avgusta, ovaj grad će biti prvi!

TERORISTI PRETE SRBIJI: Očekujte bombu 21.avgusta, ovaj grad će biti prvi!

albanski-teroristiNove pretnje albanskih ekstremista upućenih srpskom narodu na Kosovu i Metohiji

Nove pretnje albanskih ekstremista upućenih srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Zločinačka OVK zapretila je novim terorističkim napadom. Ekstremisti su pretnju objavili na Fejsbuk stranici po imenu jednog od osnivača ove grupe Muje Krasnićija, ubijenog 1998.godine.

Vodeći kosovski mediji i portali objavili su danas seriju fotografija preuzetih sa Fejsbuk stranice „Muja Krasnići, legenda albanskog naroda“ – uniformisanih i naoružanih muškaraca, navodnih pripadnika zvanično nepostojeće OVK, sa jedne od svojih navodnih novih vežbi, prenosi oslobodjenje.rs.

Međutim, na ovoj Fejsbuk stranici pre 14 sati objavljena je poruka da se “21. očekuje bomba”, odnosno, kada će biti objavljena imena “vojnika specijalne 113. brigade OVK”.

Na ovoj stranici se još danas prenose i svi napisi iz kosovske štampe o aktivnostima ove navodne jedinice OVK.

Na njoj su česti slični statusi – fotografije uniformisanih i naoružanih ljudi sa terena i sa vežbi, navodno sa Kosova. U opisu Muje Krasnićija, kojeg su prema srpskim izvorima, 1998. godine ubile jugoslovenske snage bezbednosti dok je pokušavao da prokrijumčari oružje na Kosovo, predstavljena je njegova biografija kao pripadnika OVK.

Fotografije naoružanih i uniformisanih navodnih pripadnika OVK sa fantomkama na glavama su navodno nastale nedavno, tokom treninga u selu Obrinje.

Albanski ekstremisti ne prestaju sa provokacijama.

– U Drenici će početi prvi udarac. Očekujte bombu 21. avgusta – stoji u statusu koji je lajkovalo preko 16.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …