Home / AKTUELNO / Tramp uveren da će ovim potezom prema Kini „ući u istoriju“

Tramp uveren da će ovim potezom prema Kini „ući u istoriju“

Donald Tramp izjavio je da mu je „apsolutno preko glave“ spoljnotrgovinske politike Kine i da će učiniti sve što može da je izmeni.

Ovo je objavio The Washington Post koji se pozvao na „izvor“ u Beloj kući.

Isti američki list je objavio da Tramp smatra a Kina nastoji da ga „kazni politički“ jer uoči kongresnih međuizbora, koji će biti održani u novembru, uvodi kontracarine na američke agrarne proizvode koji dolaze iz država u kojima je on pobedio 2016-te.

The Washington Post posebno naglašava da je predsednik SAD uveren da će prisiljavanjem Kine na promenu trgovinske politike „ući u istoriju“.

Kina je, međutim, samo jedan od Trampovih problema.

Telekanal Fox News objavio je da se kampanja diskreditoivanja aktuelnog predsednika SAD obilato finansira.

Sasvim konkretno, da su razni fondovi – da bi podržali advokata Majkla Koena, koji je pristao da za novac kompromituje Trampa, bivšeg zamenika direktora CIA Endrjua Mekejba kojeg je Tramp smenio, eks-saradnika  FBI  Pitera Stržoka i bivšu porno-glumicu Stefani Kliford koja tvrdi da je sa njom bio u intimnoj vezi dok je u braku sa Melanijom – prikupili više od 1,7 miliona dobrovoljnih priloga.

Isti telekanal tvrdi da se svih četvoro sponzorišu da bi kompromitovali Trampa .

Prikupljanjem novca za ovaj kvartet bavi se i fond GoFundMe.

Koenov advokat Leni Dejvis je početkom ove nedelje bio postavio zadatak da se preko tog fonda prikupi 500.000 dolara.  A za samo dva dana je bilo skupljeno 136.000 $.

GoFundMe Stržoku već pomogao sa $443,2 hiljade, a Mekejbu sa 554.000 dolara.

Koen je pošao na nagodbu sa tužiocem i već je priznao da je po Trampovom nalogu Kliford platio 130.000 dolara da bi ćutala.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …