Home / AKTUELNO / Transfer: Olja Bećković prelazi na Pink, ponudili joj platu veću od 5.000 evra?!

Transfer: Olja Bećković prelazi na Pink, ponudili joj platu veću od 5.000 evra?!

Autorska emisija Olje Bećković “Utisak nedelje“, jedna od najdugovečnijih televizijskih emisija koja je vremenom postala zaštitni znak TVB92 mogla bi uskoro da se preseli na Pink, saznaje Telegraf. Naime, čelnici Pinka prvi su reagovali na vest da Bećkovićka planira odlazak s B92 i poslali su joj ponudu da “Utisak” preseli na Pink.

– Osim maksimalno odrešenih ruku i tehmičkih uslova koji omogućuju da emisiju može da pokrene još dasnas, ponuđena joj je i plata veća od 5.000 evra mesečno, plus bonusi, kaže izvor Pinka, blizak Željku Mitroviću, i dodaje: – Pink jedini ima tehničke mogućnosti da njena emisija izgleda svetski, a čuvši da Olja planira odlazak s B92 Željko je odmah reagovao. Osim toga i plate za koju se priča da bi bila oko 5.000 evra mesečno, ponudiće joj i bonuse za veliku gledanost, ali i ono najvažnije – odrešene ruke i nemešanje u uređivačku politiku emisije, navodi naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Željko Mitrović potvrdio je naša saznanja, ne želevši da komentariše verovatnoću prelaska Olje Bećković dok od nje ne dobije povratni odgovor, a na pitanje da li je tačno da je spreman da joj ponudi 5.000 evra mesečno, rekao je: – Ne, spreman sam da joj ponudim više od toga!

Inače, na sajtu peticije24.com izrevoltirani bivši radnici televizije “B92″ zbog neslaganja sa trenutnom uređivačkom politikom ove medijske kuće pokrenuli su internet peticiju “Promena imena medijske kuće B92″ kojom apeluju na grčke vlasnike da promene ime ove televizije.

Među potpisnicima su se između ostalog našli i: Stručnjak za medije Igor Avžner, novinar Slaviša Lekić, pisac Dušan Nedeljković, novinari Nenad Zafirović, Bojana Lekić, Tamara Spaić, Danica Ilić, kompozitor Kristina Kovač, pisac Dušan Gojkov, novinar i pisac Velimir Ćurgus, dramaturg Tanja Simić Berclaz, psiholog Nevena Radovanović, inžejer telekomunikacija Katarina Gojković, internet preduzetnik Milan Begić, radio voditelji Gorica Nešović i Igor Brakus, fotograf Goran Basarić i glumac Srđan Miletić.

(Telegraf.rs)

Check Also

RUSKI EKSPERT OTKRIO: RAT RUSIJE I ZAPADA JE NEIZBEŽAN- RUSIJA IMA ORUŽJE I SPREMNA JE

Otvoreni vojni sukob između Rusije i kolektivnog Zapada je već neizbežan. Ovo je u intervjuu …