Home / AKTUELNO / UDAR NA TRAMPA- BITKA JE POČELA: Izveden prvi napad na administraciju Bele kuće! (VIDEO)

UDAR NA TRAMPA- BITKA JE POČELA: Izveden prvi napad na administraciju Bele kuće! (VIDEO)

tramp

Hakerska grupa poznata kao Anonimusi udarila je na Trampovu administraciju i navodno je na internetu objavila brojeve telefona osoblja Bele kuće.

Osim toga, Anonimusi su pozvali na bojkot i sankcije protiv Sjedinjenih Država.

Navodne brojeve telefona objavili su na posebnom sajtu nazvanom „Linija za komentarisanje Bele kuće“.

„Otvorena komunikacija je stub dobre demokratije“, navodi se na sajtu.

Anonimusi pozivaju na akcije protiv Trampa i traže da se uvede zabrana na putovanje građana Sjedinjenih Država, kao i da se bojkotuju proizvodi iz SAD.

Takođe, na Jutjub su postavili snimak kojim najavljuju poziv na „BDStheUS“, navodeći da Trampa ne interesuju međunarodno pravo, ljudska prava ili pristojnost.

„Kao građani sveta moramo se ujediniti protiv tiranije bez obzira na to gde se pojavi i moramo je osporiti“, navode „haktivisti“.

Oni pozivaju međunarodnu zajednicu „bez obzira na pozadinu i ideologije“ da se ujedine u međunarodnom bojkotu protiv SAD dok „Trampovom režimu ne dođe kraj“.

„Ovo nije napad na vas, već čvrsta i neophodna akcija protiv uspona tiranije nad vama“, navode Anonimusi obraćajući se građanima SAD.

Hakeri od građana SAD traže da se oslobode „Trampovog režima“ zahtevom za impičment predsednika i ističu da protesti nisu dovoljni da Tramp padne.

„Oduzmite svoj rad iz džepova tirana, poremetite tržišta na koja su tako ponosni i uzmite u svoje ruke vlast izgradnjom društva i masovnom saradnjom. Zaboravite na rad da ’Amerika ponovo postane velika‘, danas možemo da čovečanstvo ponovo učinimo velikim“, navode Anonimusi.

Video se završava rečima: „Tiranija nas očekuje“.

Pogledajte video:

(Agencije)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …