Home / AKTUELNO / UDARNA VEST! MEDIJI OVO KRIJU: NAROD SE SPREMA DA UĐE U SKUPŠTINU SRBIJE! (UŽIVO)

UDARNA VEST! MEDIJI OVO KRIJU: NAROD SE SPREMA DA UĐE U SKUPŠTINU SRBIJE! (UŽIVO)

– Došli smo da odaberemo 250 poslanika i uđemo u Skupštinu – rekao je Nogo, što su okupljeni prihvatili sa oduševljenjem. – Nismo došli ništa da rušimo, jer je ovo dom Narodne skupštine, a mi smo narod.

Ovo će biti igra živaca, a najslabije živce ima onaj psihopata preko puta Aleksandar Vučić, koji sada ovaj skup gleda uživo.

Ima i provokatora među nama okupljenima, koji rade za psihopatu Vučića. Policajci koji su ovde su naša braća. Ipak, moraju da nas shvate i razumeju. Ovo je naš parlament, narodni.

Vučić je naredio da rasteraju narod, ali policija to neće učiniti. Pokušaće možda da isprovocira sukob i natera policiju da reaguje, ali ako budemo imali jače živce, oni neće krenuti na narod.

Već oko 16 časova građani su počeli da se okupljaju ispred Narodne skupštine na protest zakazan za 17 časova i uzvikuju parole protiv režima Srpske napredne stranke i traže hapšenje Aleksandra Vučića.

Oko Parlamenta su pristutne jake policijske snage, a policije ima i u Parlamentu.

Organizatori su izjavili da nema odustajanja i da će ući u Skupštinu.

Ispred Parlamenta se nalazi veliki broj mladih ljudi.

Kako se saznaje iz policijskog izvora, ukoliko se ispred Parlamenta okupi više od 30.000 ljudi, to će biti kritična masa za Aleksandra Vučića, koji će onda pregovarati o odlaganju izbora.

Sve više naroda pristiže u centar Beograd, a organizatori najavljuju da će skup dugo trajati i pozivaju sve da dođu, bez obzira na to koju političku opciju ili ideologiju podržavaju.

Ispred Parlamenta su stigli i pojedini mediji, iako mesec dana su ćutali o najavi skupa.

– Večeras vraćamo državu u ruke naroda – rekao je Srđan Nogo.

VIDEO UŽIVO:

(Srbin.info)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …