Home / AKTUELNO / UPRKOS UPOZORENJU, NIKO NIJE VEROVAO DA JE MOGUĆ TORNADO- NE PAMTI SE OVAKVA OLUJA U PANČEVU: Uništeni automobili, krovovi, izazvan požar! (VIDEO)

UPRKOS UPOZORENJU, NIKO NIJE VEROVAO DA JE MOGUĆ TORNADO- NE PAMTI SE OVAKVA OLUJA U PANČEVU: Uništeni automobili, krovovi, izazvan požar! (VIDEO)

haarp-tornado-uraganOluja i nevreme, praćeno ledom i gradom pričinilo je ogromne materijalne štete u Pančevu.

– U nevremenu koje je zahvatilo Pančevo, danas oko 19 časova uništeno je dosta automobila i krovova. Na sreću, osim materijalne štete nije bilo povređenih. Nakon obilnih padavina bile su poplavaljene ulice u centru grada: Maksima Gorkog, Žarka Fogaraša, Svetozara Miletića i Karađorđeva. Na mnogim kućama su uništeni crepovi, a sa drveća su padale izlomljene grane. Nevreme je loše uticalo i na elektro mrežu, pa su zbog velikog broja kvarova sve jedince na terenu i trenutno vrše sanaciju. U jednom trenutku je prekinuta i izložba fotografija u Domu omladine Pančevo, jer se osetio miris paljevine, nakon čega su vatrogasci evakuisali zgradu iz bezbednosnih razloga – prenela je Telegrafu Mirjana Marić Veličković, novinarka pančevačkog informativnog portala „013 Info“.

– Pijavica koja se pojavila usled oluje, izazvala je strah kod mnogih građana koji su je snimili svojim fotoaparatom – objašnjava nam koleginica koja je bila na licu mesta.

Mnogi sugrađani su podelili fotografije i video snimke nevremena na društvenim mrežama, gde se mogu videti svi detalji ove nesvakidašnje vremenske nepogode.

Večeras u 23h, Gradski štab za vanredne situacije Pančevo izneće podatke o nastaloj šteti.

Pogledajte video:

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …